Το Δημητρούκειο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου ευχαριστεί

Τα ΕΛΤΑ και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας ευχαριστεί το Δημητρούκειο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Μεσολογγίου με τις ακόλουθες επιστολές.

Ο σύλλογος διδασκόντων του Δημητρούκειου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου ευχαριστούν θερμά τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας και ιδιαιτέρως τον Γραμματέα, κ. Τσιμπερλένιο Διομήδη και την κ. Ζαφειρίου Αδαμαντία για την παρουσίαση θεματικής ενότητας που αφορούσε την στοματική υγιεινή στους μαθητές μας. Στην παρουσίαση συμμετείχε το Β2 του Δεύτερου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου στα πλαίσια της συμπερίληψης. Παρών ήταν και ο πρόεδρος της σχολικής επιτροπής κ. Σκαρμούτσος Αναστάσιος καθώς επίσης και εκπαιδευτικοί. Στο τέλος της ενημέρωσης μοιράστηκαν στα παιδιά οδοντόκρεμες και οδοντόβουρτσες.
____________________________

ΕΛΤΑ……παντού και πάντα δίπλα μας….Αποδεικνύεται καθημερινά και εμπράκτως!!!!!!!…..πακέτο αγάπης και φροντίδας προς τους μαθητές μας κατέφθασε στο σχολείο μας….όχι δεν είναι ψέμμα δεν πρόκειται για ένα απλό δέμα….Διακρίνουμε στην ομάδα που μας παρέδωσε το δέμα μια ζέση, μια αγάπη για αυτό που κάνει και για αυτά που προσφέρει στα παιδιά…..Δεν είναι έπεα πτερέοντα, είναι αγκαλιά για τον εμπερίστατο συνάνθρωπο τους…..Δέμα που θα βοηθήσει τους εκπαιδευτικούς στο έργο που επιτελούν…Ο σύλλογος διδασκόντων του Δημητρούκειου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου ευχαριστεί την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών (Π. Ο. Σ. Τ.) και ιδιαιτέρως τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Βασιλόπουλο Γεώργιο και τον γραμματέα τύπου και δημοσίων σχέσεων , κ. Παπανικολάου Γεώργιο, για την υλικοτεχνική προσφορά του στο σχολείο μας.

Με εκτίμηση,
Το προσωπικό του σχολείου