Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το “Επιχειρηματικό Χωριό”

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ στο ΠΑΡΚΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ το περασμένο τριήμερο με την συνδιοργάνωση της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ το ΔΗΜΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ.

Στα εγκαίνια της εκδήλωσης η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χριστίνα Σταρακά αναφέρθηκε στην σημασία τέτοιων δράσεων καθώς και στην ανάγκη που υπάρχει για εξωστρέφεια των τοπικών επιχειρήσεων και παραγωγών.Ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης μίλησε για το δήμο του και τα πλεονεκτήματα της περιοχής αλλά και για τις δυνατότητες εξέλιξης που υπάρχουν και μπορούν να βοηθήσουν την περιοχή ακόμη περισσότερο. Το Δήμο Αγρινίου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Νίκος Καζαντζής που σημείωσε την ιδιαιτερότητα τέτοιων εκδηλώσεων ενώ σύντομο χαιρετισμό ανέπτυξε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας κ. Άρης Τάσσιος.

Βασικοί εισηγητές στην κεντρική συνεδρία με θέμα ΄΄Οι οδικοί άξονες της Αιτ/νίας – Σύνδεση Δυτικής και Στερεάς Ελλάδος ήταν οι κ. κ. Χρήστος Βασιλάκος τ. Γενικός Γραμματέας Έρευνας και Τεχνολογίας, Χριστίνα Σταρακά Αντιπεριφερειάρχης Αιτ/νίας, Βασίλης Φωτάκης Δημοτικός Σύμβουλος, Νίκος Σουλιώτης Δήμαρχος Καρπενησίου, Ναμπίλ Μοράτ Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης. Το τριήμερο οργανώθηκαν πλήθος συνεδριών με διάφορα θέματα που συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και τους έδωσαν την δυνατότητα για ενημέρωση και πληροφόρηση.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΥ ΧΩΡΙΟΥ την Παρασκευή 24 Απριλίου μετά τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΩΝ με σημαντικούς και σπουδαίους ανθρώπους. Συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι κ.κ. :
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΜΠΟΚΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για τον εθελοντισμό
ΝΙΚΟΣ ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ ΤΙΜΩΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΧΗ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΟΜΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για την κοινωνική προσφορά του
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ για την εξοικονόμηση πόρων και την δημιουργία νέων δομών στη Νοσηλευτική Μονάδα Μεσολογγίου
ΝΑΜΠΙΛ ΜΟΡΑΤ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ για το πρόγραμμα αδελφοποίησης με το Μεσολόγγι
ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΩΝ για την πρότυπη παραγωγή του
ΘΑΝΑΣΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ για την προσφορά του στον αθλητισμό
ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΡΟΥΚΑΤΟΣ για την παραγωγή ελαίας