Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ δεν διάβασε την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου

Το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Αιτωλοακαρνανίας σε συνεδρίαση του Γενικού του Συμβουλίου, την Τετάρτη 22 Απρίλη 2015 αποφάσισε μεταξύ άλλων να πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα την αναγκαιότητα διαγραφής του Ελληνικού Δημόσιου χρέους και να διοργανώσει σύσκεψη για τα τεράστια προβλήματα λειτουργίας που εξακολουθούν να υπάρχουν στις δομές υγείας του νομού μας και αγωνιστική κινητοποίηση μέχρι στις 15 Μάη.

Προφανώς στο Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ, που συριζαιοκρατείται, δεν διάβασαν την συμφωνία της 20ης Φεβρουαρίου με την οποία “οι ελληνικές αρχές επαναλαμβάνουν την αδιαμφισβήτητη δέσμευσή τους να τιμήσουν τις οικονομικές υποχρεώσεις τους προς όλους τους πιστωτές τους πλήρως και εγκαίρως“, ούτε την δήλωση Τσίπρα στο Bloomberg, με την οποία δεσμεύεται ότι “η υποχρέωσή μου να σεβαστώ την καθαρή εντολή του ελληνικού λαού για τέλος της λιτότητας και επιστροφή σε μία αναπτυξιακή ατζέντα, σε καμιά περίπτωση δεν περιλαμβάνει τη μη εκπλήρωση των δανειακών μας υποχρεώσεων μας απέναντι στην ΕΚΤ και στο ΔΝΤ. Όσο για την απόφαση για σύσκεψη για τα τεράστια προβλήματα της υγείας να θυμίσουμε στο νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ ότι στο χέρι του Υπ. Υγείας να υλοποιήσει την εξαγγελία του για 4.500 προσλήψεις εξειδικευμένου προσωπικού για τις μονάδες υγείας.

Πάντως για να αποδίδουμε τα του Καίσαρος τω Καίσαρι το νομαρχιακό τμήμα της ΑΔΕΔΥ αποφάσισε  να εκφράσει και την αντίθεση του στην πράξη νομοθετικού περιεχομένου της κυβέρνησης και τη μεταφορά των αποθεματικών των φορέων του δημοσίου. Πάλι καλά…!