Ξένος προπονητής, εκτός και αν…

φωτό : paravatos.eu

Σύντομα οι εξελίξεις στο θέμα προπονητή του Παναιτωλικού
Οι συζητήσεις για την απόκτηση προπονητή κορυφώνονται στον Παναιτωλικό με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι σε επαφές με ξένους τεχνικούς που θα μπορούσαν να δουλέψουν στο Αγρίνιο.

Μετά το «ναυάγιο» με τον Πάουλο Φονσέκα, περίπτωση που έτσι κι αλλιώς από την αρχή ήταν δύσκολη, οι Αγρινιώτες έχουν στραφεί στον Λιονέλ Πόντες. Πρόκειται για έναν Πορτογάλο τεχνικό, ο οποίος το περισσότερο διάστημα της καριέρας του ήταν βοηθός προπονητή, ωστόσο πλέον προτιμά… σόλο καριέρα.Ωστόσο και η περίπτωση του Πόντες έχει δυσκολίες, κυρίως στο να πειστεί να έρθει στην Ελλάδα. Το θετικό στην υπόθεση είναι το καλό όνομα που έχει ο Παναιτωλικός στην αγορά της Πορτογαλίας, ειδικότερα μετά και την συνεργασία του με την Μπράγκα.

Στο Αγρίνιο υποστηρίζεται πως ο προπονητής θα είναι ξένος, όμως δεν θα μπορούσε να αποκλειστεί και το ενδεχόμενο να υπάρξει όνομα Έλληνα για τον πάγκο. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, ο Σάκης Τσιώλης είναι αυτός που έχει προβάδισμα.Όπως και να έχει το κεφάλαιο προπονητή θα κλείσει σύντομα (ίσως μέχρι το τέλος της εβδομάδας), αφού πρέπει να τεθεί επί τάπητος και ο μεταγραφικός σχεδιασμός της νέας περιόδου, με τα ερωτηματικά αλλά και τα κενά στο ρόστερ να είναι αρκετά.

πηγή : sportit.gr