Τι προτείνει ο ηλεκτρολόγος για οικονομία και ασφάλεια

Οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε έναν χώρο είναι πολύ σημαντικές για την εύρυθμη λειτουργία του και την αποτελεσματικότητα του φωτισμού και των τμημάτων του σπιτιού που είναι εγκατεστημένα τα περισσότερα ηλεκτρολογικά.

Στον δρόμο για οικονομικότερους λογαριασμούς της ΔΕΗ, ο ηλεκτρολόγος προτείνει:

Αντικαταστήστε τους παλαιούς λαμπτήρες με ψυχρής καθόδου ή led. Προκαλούν μεγάλη οικονομία, αφού από την στιγμή που ενεργοποιείται ο λαμπτήρας, δημιουργείται υψηλή τάση ρεύματος, η οποία περνάει μέσα από τις σωληνώσεις, επιφέροντας υπεριώδεις ακτινοβολίες.

Η ψυχρή κάθοδος αποτελεί μία από τις ιδανικότερες λύσεις ακόμα και για κρυφό φωτισμό, αφού ο μέσος όρος ζωής του λαμπτήρα είναι μεγάλος. Από την άλλη έχει μεγαλύτερες επιδόσεις σε φωτεινότητα, χωρίς να θυσιάζεται η ποιότητα του φωτός.

Πως θα προστατέψετε τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις;

Πολλοί είναι οι τρόποι που οι εγκαταστάσεις σας μπορούν να προστατευτούν. Ο ένας είναι η γείωση προστασίας. Με την εγκατάστασή της δεν επιτρέπονται διαρροές ρευμάτων. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο μπορεί να η διακοπή της ασφάλειας επιτυγχάνεται εύκολα και γρήγορα.

Ένας ακόμα τρόπος, για την προστασία της οικίας από τις διαρροές ρεύματος, είναι η εγκατάσταση ενός ρελέ διαφυγής. Ο ηλεκτρολόγος μπορεί να το εγκαταστήσει οποιαδήποτε στιγμή, ελέγχοντας μόνιμα το δυναμικό ανάμεσα σε φάση και γείωση. Σε περίπτωση δηλαδή που κάποια συσκευή εκπέμψει στον ανθρώπινο σώμα ηλεκτρική τάση, τότε το ρελέ πέφτει αυτόματα.

Εμπιστευθείτε την εταιρεία Εlectric Support(electricsupport.gr) για τις ανάγκες της οικίας ή τους επαγγελματικού σας χώρου.

Θα επωφεληθείτε από:

  • Άψογη εξυπηρέτηση
  • Ποιότητα εργασιών
  • Τιμές χαμηλές
  • Παροχή συμβουλών