Top Sellers προϊόντα από το ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure στις πιο χαμηλές τιμές

Είστε σίγουρες ότι προσφέρετε στον εαυτό σας όλα όσα χρειάζεται για να είναι προστατευμένος από τις αντίξοες συνθήκες του περιβάλλοντος; Η σωστή και ολοκληρωμένη περιποίηση ευτυχώς δεν απαιτεί υψηλό κόστος, αρκεί να ξέρετε που να απευθυνθείτε!

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο i-cure πρώτιστο μέλημά είναι η δική σας ικανοποίηση, για αυτό αυτές τις μέρες θα βρείτε στον τεράστιο κατάλογο προϊόντων μας, τα πάντα για το πρόσωπο και το σώμα, βελτιώνοντας την εικόνα σας καθ΄ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού.

  1. 1406207411240Αδυνάτισμα και σφριγηλό δέρμα, πριν τις διακοπές

Επιλέξτε ανάμεσα σε δύο κορυφαία προϊόντα που μπορούν να επαναπροσδιορίσουν τις καμπύλες σας, αδυνατίζοντάς σας ενώ εσείς κοιμάστε! Κερδίστε 55% έκπτωση στην αδυνατιστική και συσφιγκτική κρέμα της Elancyl, Cellu Slim Promo 200ml, με αποτελέσματα ορατά από την έβδομη μέρα.

Εναλλακτικά αποκτήστε την υπερεντατική αγωγή αδυνατίσματος Somatoline Εντατικό Αδυνάτισμα σε 7 Νύχτες 400ml με 35% έκπτωση!

  1. Προστασία από τον ήλιο, αξιόπιστα και φθηνά

Τα εργαστήρια της Vichy προσφέρουν το Ideal Soleil Αντηλιακό Γαλάκτωμα, ιδανικό για παιδιά που μπορεί να προστατέψει 100% από τις UVA-UVB, ακόμα και τις ώρες αιχμής. Υποαλλεργικό, χωρίς parabens, χρωστικές, άρωμα.

  1. Αντιγήρανση και ενυδάτωση με κόκκινο κρασί και κερί μελισσών

Ένα αναζωογονημένο πρόσωπο, μπορεί να φτιάξει και την διάθεσή σας! Η Apivita καινοτομεί για ακόμα μία φορά, προσφέροντας σύσφιξη και ελαστικότητα στο πρόσωπό σας, σε καθημερινή βάση. Αντισταθείτε στις επιθέσεις του περιβάλλοντος και των ρύπων. Αποκτήστε την κρέμα Wine Elixir με 25% έκπτωση, εδώ

  1. ac40874e743294f7252e30a019e42a0b.pngΛείες και απαλές φτέρνες, χωρίς πεντικιούρ

Η Scholl κάνει τις σκασμένες φτέρνες παρελθόν! Η Velvet Soft Ηλεκτρική Λίμα Ποδιών, γίνεται ο πιο αξιόπιστος σύμμαχός σας στην εμφάνιση των ποδιών σας. Φορέστε όλων των ειδών τα πέδιλα και παπούτσια, χωρίς να ανησυχείτε για την εικόνα σας.