Ψηφοδέλτιο από τις αποχωρήσεις το κόμμα Λαφαζάνη στην Αιτωλοακαρνανία

Ο Γ. Κολοβός πρώτος στο ψηφοδέλτιο;
Μπορεί το κόμμα Λαφαζάνη να μετρά μόνο μερικά 24ωρα ζωής όμως στην Αιτωλοακαρνανία, να μην έχει ακόμη προλάβει να αναπτυχθεί οργανωτικά, να μην έχει τοπικές – νομαρχιακές οργανώσεις, αλλά στην Αιτωλοακαρνανία έχει… σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο μόνο από τις αποχωρήσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ που ανακοίνωσαν με εμφατικό τρόπο την προσχώρησή τους στη “Λαϊκή Ενότητα”.

Η σχετική λίστα περιλαμβάνει τους : B. Kωσταρά, Γ. Παληγεώργο, Γ. Πολύζο, Θ. Ράπτη, Θ. Γαλατά (Γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας) Γ. Κολοβό (πρώτος επιλαχών βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Κ.Ε), Ευπατρίδη Βαλάντη (ποιλιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ), Γρ. Καρανικόλα Παρασκευά Ευδοξία, Παπασάικα Περικλή και Κ. Κούστα. Σε αυτούς θα μπορούσε ενδεχομένως να περιληφθεί και ο Γ. Καραμητσόπουλος (πρώην πρόεδρος Β ΕΛΜΕ) που ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ΣΥΡΙΖΑ, αλλά τουλάχιστον όχι ακόμη τη προσχώρηση στη “Λαϊκή Ενότητα”.

Βέβαιως η λίστα της “Λαϊκής Ενότητας” θα χρειαστεί και μια καλύτερη γεωγραφική κατανομή, αφού οι περισσότεροι από τους προαναφερθέντες έχουν ερείσματα κυρίως στο Αγρίνιο. Επί τους παρόντος φαίνεται ότι το ενδιαφέρον στρέφεται στο ποιος θα είναι επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Αιτωλοακαρνανία. Με τα τωρινά δεδομένα φαβορί είναι ο Γιάννης Κολοβός και η Βαλάντη Ευπατρίδη, αμφότεροι υποψήφιοι με το ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Γενάρη. Ο Γ. Κολοβός όμως που συγκέντρωσε πάνω από 9.000 σταυρούς με το ΣΥΡΙΖΑ να θεωρείται ακλόνητο φαβορί.