Σε δημιουργικό προβληματισμό οι σύντροφοι του Αγρινίου…

Σε κλίμα ενότητας, αισιοδοξίας και δημιουργικού προβληματισμού, σε κατάμεστη αίθουσα, έγινε απολογισμός του προηγούμενου διαστήματος(δημοψήφισμα-συμφωνία κ.α.) όπου με τοποθετήσεις δεκάδων μελών και στελεχών εκφράστηκε η επιθυμία και η θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των μελών και στελεχών της οργάνωσης Αγρινίου να προχωρήσουμε, να μην αποτελέσει παρένθεση η κυβέρνηση της Αριστεράς και να στηριχτεί ο Πρωθυπουργός και η πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Ευρώπη στο δύσκολο έργο της ανασυγκρότησης της χώρας.

Aυτό αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ ΑΓΡΙΝΙΟΥ για τη συνέλευσή της που πραγματοποιήθηκε χθες στο Αγρίνιο. Από τη δημιουργική ασάφεια του Βαρουφάκη στο δημιουργικό προβληματισμό οι σύντροφοι του Αγρινίου… Και το δούλεμα πάει γόνα… Εντωμεταξύ παίζει κλίμα ενότητας και αισιοδοξίας… σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση.

Τι σας κάνω που το γελαστό παιδί με τον έρπη στα χείλη παίζει μπάλα μόνο του… ας είχανε και τα άλλα κόμματα ένα σαραντάρη και στοιχειωδώς σοβαρό αργηχό και θα επιστρέφατε στο 4%, σύντροφοι…