Προειδοποίηση από Πόντες : «Καθόλου εύκολο το παιχνίδι με τον Πανθρακικό»

Κάθε άλλο παρά εύκολο θεωρεί ο Λεονέλ Πόντες το κυριακάτικο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Πανθρακικό, στο Αγρίνιο. Ο προπονητής των Αγρινιωτών δήλωσε στη NOVA ότι η ομάδα του δεν πρέπει να υποτιμήσει τον αντίπαλο.

«Το πρώτο βήμα να χάσουμε αυτό το παιχνίδι είναι αν πιστέψουμε πως είναι πιο εύκολο από τα υπόλοιπα. Εμείς έχουμε απεριόριστο σεβασμό για κάθε ομάδα. Θέλουμε να κάνει τρεις τις ήττες της. Αυτό σημαίνει πως θα έχουμε κερδίσει εμείς. Σε αυτό το ματς θα έχουμε παραπάνω κατοχή μπάλας, σε σχέση με τα προηγούμενα. Άρα θα πρέπει να έχουμε καλύτερες αντιδράσεις όταν χάνουμε τη μπάλα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Θέλουμε την ίδια σοβαρότητα και ανταγωνιστικότητα που είχαμε και στα πρώτα δύο ματς», είπε αρχικά.

Ακόμη, o Πορτογάλος αναφέρθηκε στις λεπτομέρειες που θα κρίνουν το παιχνίδι: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι λαθών. Η ομάδα που θα κάνει τα λιγότερα λάθη σε επικίνδυνες στιγμές είναι αυτή πια θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να μην χάσει. Το ξέρουμε αυτό. Θέλουμε να πιέσουμε τον Πανθρακικό να κάνει λάθη κοντά στην εστία του. Ο Πανθρακικος δεν θα κατέβει να χάσει. Θέλει τους βαθμούς, αλλά και εμείς θέλουμε τη νίκη», ήταν τα λόγια του.