Γιατί με το ΚΚΕ ;

Ο Γιώργος Β. Σολτάτος από τη Λαϊκή Συσπείρωση γράφει:

Γιατί με το ΚΚΕ;
«Σου είπαν ψέματα πολλά ,
Ψέματα σήμερα σου λένε ξανά
Κι’ αύριο ψέματα ξανά θα σου πουν»
Στοίχοι και Μουσική Μίκης Θεοδωράκης.

Εκλογές στις 20 Σεπτέμβρη και στα κόμματα των μνημονίων προστέθηκε ο «όλος» ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ νο 1 και η Λαϊκή Ενότητα (ΣΥΡΙΖΑ 2) και έχουν την εντύπωση ότι αν κάτι διαιρέσεις παύει να είναι το ίδιο. Και νομίζουν ότι φεύγοντας από την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δεν έχουν καμία ευθύνη και για τίποτα.

Λες και δεν ήταν όλοι μαζί όταν συμφωνούσαν στην συνθήκη του Μάαστριχτ. Λες και δεν ήταν όλοι μαζί στην συμφωνία «της δημιουργικής ασάφειας» του Φλεβάρη. Λες και ότι όχι από κοινού , θάβανε τις προτάσεις Νόμων που το ΚΚΕ κατέθετε στη Βουλή. Λες και ότι ήθελαν και ότι δεν πρόλαβαν να ψηφίσουν την απλή αναλογική. Λες και δεν ήταν όλοι μαζί όταν (όπως ομολογούν) πλήρωναν τοκοχρεολύσια ύψους 7,5 δις . Λες και δεν ήταν όλοι μαζί όταν επέστρεψαν τα 11 δις από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Λες και δεν ήταν όλοι μαζί όταν «μάζεψαν» τα αποθεματικά των ασφαλιστικών Ταμείων των Νοσοκομείων και της Αυτοδιοίκησης και τώρα τρέχουν να ληστέψουν τα «δήθεν» 20 δις των αποθεματικών της Τράπεζας της Ελλάδας.
Τι να πιστέψεις από όλους αυτούς πλέον ;
Θυμίζω ότι :
Ψηφίζω Κ.Κ.Ε. γιατί η ψήφος αυτή θα παραμείνει στο ΚΚΕ και δεν θα δοθεί σε άλλο Κόμμα για τον σχηματισμό Κυβέρνησης που δεν θα υποθηκεύσει την χώρα με νέες υποθήκες στο πλαίσιο μιας έωλης σωτηρίας της. Θα παραμείνει στο ΚΚΕ και θα το ενισχύσει στην αγωνιστική του πορεία . Αγωνιστική πορεία που αταλάντευτα συνεχίζει .
Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί πάντα μου λέει την αλήθεια ότι τα πάντα κατακτιόνται με αγώνα και όχι με παραχωρήσεις που οδηγούν σε αλλαγή θέσεων με μοναδικό στόχο την διακυβέρνηση
Ψηφίζω ΚΚΕ γιατί και σε αυτές τις εκλογές μου λέει την αλήθεια ότι τίποτα από τα σοβαρά προβλήματα που απασχολούν την Χώρα δεν λύνονται μέσα στην Ευρωπαϊκή ‘Ένωση των Μονοπωλίων.

Καλώ λοιπόν και κάθε συναγωνιστή που για χρόνια μαζί πορευτήκαμε , να κάνει το ίδιο . Να ψηφίσει Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας γιατί είναι Καιρός να σταματήσεις να τους πιστεύεις και να τους φωνάξεις «Φτάνει πιά».