Ουαρντά: Ήρθε η ώρα για την Ευρώπη

Μέχρι στιγμής έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις με την φανέλα του Παναιτωλικού και είναι δεδομένο πως αν συνεχίσει σε αυτό τον ρυθμό, τότε οι φίλοι του Παναιτωλικού πολύ γρήγορα θα ξεχάσουν τον Νίκο Μαρτίνεζ.Ο Αιγύπτιος Αμρ Ουαρντά μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» για την μέχρι τώρα παρουσία του στην ομάδα, για τις φιλικές σχέσεις με τον Καμαρά, αλλά και για την νίκη επί του Πανθρακικού.

Αναλυτικά:
Ο Αμρ Ουάρντα μίλησε στην εφημερίδα «Πράσινη» και έβαλε στόχο την έξοδο του Παναιτωλικού στην Ευρώπη.
«Φέτος θα είναι η χρονιά του Παναιτωλικού. Έχει όλα τα φόντα για την υπέρβαση. Τα τελευταία χρόνια κυνήγα την έξοδο στην Ευρώπη. Ήρθε η ώρα! Ο Παναιτωλικός δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις άλλες ομάδες. Έχει σταθερότητα, εγκαταστάσεις, καλό υλικό και όρεξη για επιτυχίες. Πολύ σημαντικό είναι το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα».

Ο νεαρός Αιγύπτιος δήλωσε ικανοποιημένος από τη νίκη της Κυριακής τονίζοντας: «Διάβαζα συνεχώς ότι ο Πανθρακικός είναι εύκολη ομάδα. Τρελάθηκα! Πλάκα μας κάνουν; Καμιά σχέση όλα όσα ακούγονταν. Η ομάδα της Κομοτηνής είναι πολύ καλή και ήρθε Αγρίνιο για να πάρει τους πρώτους της βαθμούς. Εμείς παίξαμε έξυπνα, κλείσαμε τους διαδρόμους και πήραμε μια σημαντική νίκη».

Ο Ουάρντα έκανε αναφορά στην υποδοχή που έτυχε ερχόμενος στο Αγρίνιο: «Όλοι εδώ είναι καταπληκτικοί. Ο κόσμος αγαπάει την ομάδα και τους παίκτες. Ο Παναιτωλικός είναι ο παράδεισος του κάθε παίκτη».

Όσο για τον… κολλητό του: «Κάνω πολύ παρέα με τον Καμαρά. Ήταν ο πρώτος παίκτης που με προσέγγισε και με έκανε να νοιώσω σαν στο σπίτι μου. Είναι εξαιρετικός χαρακτήρας και πολύ καλός παίκτης. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα κατορθώματά του στις ομάδες που αγωνίστηκε και στην Εθνική ομάδα της Σενεγάλης. Ειδικά στο Μουντιάλ του 2002, όταν πέτυχε το «χρυσό γκολ» με τη Σουηδία στην παράταση, με το οποίο η εθνική του ομάδα έφτασε στα προημιτελικά της διοργάνωσης».