Λειτουργεί το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στο Αγρίνιο

Ανακοίνωση της Δημοτικής Οργάνωσης Αγρινίου της ΝΔ

Στην τελική ευθεία αυτού του σύντομου προεκλογικού αγώνα η Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Αγρινίου βρίσκεται στην πρώτη γραμμή. Το κάλεσμα του Προέδρου μας Βαγγέλη Μειμαράκη για μάχη ενάντια στο ψεύδος και τον λαϊκισμό δεν μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους και αμέτοχους, δεν το πράξαμε ποτέ αλλά δεν μας ταιριάζει κιόλας

Στόχος μας είναι η Νέα Δημοκρατία να κερδίσει τις εκλογές έστω και με μία ψήφο για να βγάλει τη χώρα από το βούρκο και να αποκαταστήσει στους πολίτες το αίσθημα ασφάλειας, σταθερότητας και εξόδου από την κρίση υπενθυμίζοντας πως ήταν το δικό μας κόμμα που κράτησε τη χώρα στο ευρώ και όχι η ανεμική κοινοβουλευτική δύναμη των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Το τι συνέβη τους τελευταίους μήνες στην Ελλάδα, είναι γνωστό, το βιώνουν όλοι. Η Νέα Δημοκρατία δε θα διεκδικήσει το ρόλο εκείνου που αναζητά με άγχος τη δικαίωση. Επτά μήνες διακυβέρνησης απέτυχαν σε όλους τους τομείς, ενώ προσπαθούν να υφαρπάξουν ξανά την ψήφο του ελληνικού λαού λέγοντας απροκάλυπτα το επόμενο ψέμα: Ότι θα εφαρμόσουν τη συμφωνία… αλλάζοντάς τη!.Η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη που θα διατυπώσει ένα βιώσιμο σχέδιο για την επόμενη ημέρα της χώρας. Η υπεύθυνη δύναμη που θα ξαναχτίσει όσα γκρεμίστηκαν και θα εγγυηθεί την οριστική ρήξη με το παλιό και τη μετάβαση στη νέα εποχή.

Εμείς ανταποκρινόμενοι σε αυτό το κάλεσμα, με πενιχρά μέσα και σε δύσκολους καιρούς προχωρήσαμε άμεσα στο άνοιγμα εκλογικού κέντρου για την εξυπηρέτηση αλλά και την πληροφόρηση των πολιτών σχετικά με τις δεσμεύσεις μας.Σας καλούμε όλους να δώσουμε τη μάχη συντεταγμένα και με αποφασιστικότητα λέγοντάς σας: «Μας πήγαν πίσω, τώρα πάμε μπροστά».

Τέλος σας καλούμε στα εγκαίνια του Εκλογικού μας Κέντρου στο Αγρίνιο, ημέρα Πέμπτη 17/9/2015 και ώρα 20:30 στη Πλατεία Δημοκρατίας 1 στο Αγρίνιο, παρουσία όλων των Υποψήφιων Βουλευτών μας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΤΣΟΛΚΑΣ ΦΩΤΗΣ