Όταν ο Παναιτωλικός στις τρεις πρώτες αγωνιστικές είχε δύο νίκες

Ο Παναιτωλικός στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος έχει δύο νίκες και μία ήττα, την τελευταία φορά που είχε ανάλογο ρεκόρ και γιατί αυτό το ρεκόρ δεν σχετίζεται με το σήμερα. Το Joinsports.gr έψαξε και βρήκε και αναλύει…

Αναμφισβήτητα, το ξεκίνημα του Παναιτωλικού στο πρωτάθλημα μοιάζει να είναι εξαιρετικό με δύο νίκες, σε τρεις αγώνες. Συγκεκριμένα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Παναιτωλικός υποδέχθηκε τον Παναθηναϊκό, στο Αγρίνιο και παρά το γεγονός ότι άνοιξε το σκορ, οι «πράσινοι» κατάφεραν να ανατρέψουν την κατάσταση.Στις δύο επόμενες αγωνιστικές με Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό, σε Τρίπολη και Αγρίνιο ο Παναιτωλικός, όχι μόνο έφυγε με τους τρεις βαθμούς της νίκης, αλλά κατόρθωσε, επίσης, να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Με δύο νίκες, στις τρεις πρώτες αγωνιστικές το 2012 υποβιβάστηκε
Αντίστοιχο ρεκόρ είχε ο Παναιτωλικός και τη σεζόν 2011-2012, όπου στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου οι Αγρινιώτες υποβιβάστηκαν στη Football League. Στην πρώτη αγωνιστική, ο Παναιτωλικός κέρδισε τον Αστέρα Τρίπολης με 1-0. Στη 2η αγωνιστική ο Πααιτωλικός ηττήθηκε εντός έδρας με τον Πανιώνιο και την 3η αγωνιστική κέρδισε την Κέρκυρα εκτός έδρας με 3-2. Η συνολική βαθμολογική του συγκομιδή δεν ήταν τόσο καλή, όσο προμήνυε το ξεκίνημα μιας και με 28 βαθμούς υποβιβάστηκε.

Άλλος Παναιτωλικός τότε, άλλος σήμερα
Οι Αγρινιώτες του 2011-2012 δεν έχουν καμία σχέση με τον περσινό Παναιτωλικό και τον Παναιτωλικό του σήμερα. Πλέον, τα «καναρίνια» έχουν ανεβεί επίπεδο στο αγωνιστικό σκέλος με παίκτες που κάνουν τη διαφορά, όπως με τον Μαρτίνες πέρυσι και τον Ουάρντα φέτος.

πηγή : joinsports.gr