Ποια υλικά να επιλέξετε για τις δικές σας μπομπονιέρες βάπτισης

Η βάπτιση είναι ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή ενός παιδιού, όσο και αν αυτό δεν το αντιλαμβάνεται καθώς βρίσκεται ακόμη σε βρεφική ηλικία. Οι γονείς προετοιμάζοντας να βαφτίσουν το παιδί τους επιλέγουν πολύ προσεχτικά τον πνευματικό γονέα του παιδιού τους και συνήθως επιλέγουν κάποιο συγγενικό πρόσωπο ή έναν πολύ καλό φίλο. Εκτός όμως από τον νονό ή την νονά, ένα ακόμη «σημείο» της βάφτισης στο οποίο οι γονείς δίνουν μεγάλη προσοχή είναι οι μπομπονιέρες.

Οι μπομπονιέρες αποτελούν ένα μικρό δώρο για τους καλεσμένους οι οποίοι τίμησαν την οικογένεια με την παρουσία τους. Πολλοί γονείς επιλέγουν άλλες μπομπονιέρες για τους ενήλικες και άλλες για τους μικρούς τους καλεσμένους, ώστε και στις δύο περιπτώσεις να ευχαριστήσουν τους προσκεκλημένους της βάφτισης. Συνήθως για τα μικρά παιδιά ένα παιχνιδάκι ή ακόμη και ένα γλυκάκι αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή.
Αν και εσείς είστε σε περίοδο όπου διοργανώνετε την βάφτιση του παιδιού σας και ψάχνετε για τα ιδανικά υλικά για την δική σας μπομπονιέρα, τότε δεν έχετε παρά να συνεχίσετε να διαβάζετε το άρθρο μας…

Τα υλικά που θα επιλέξετε εξαρτώνται από το τι μπομπονιέρες θέλετε να φτιάξετε. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αν θέλετε να μην ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας μπορείτε να επιλέξετε τα all time classic υλικά που θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους:
• Τούλι
• Κορδέλες
• Μαντήλια
• Βάζα
• Κουμπιά
• Κουτάκια
• Φλιτζανάκια
βαπτιση 1Πάρτε μια ιδέα από υλικά για μπομπονιέρες εδώ. Έχοντας αυτά τα λίγα υλικά μπορείτε να φτιάξετε μοναδικές μπομπονιέρες για την βάπτιση του μωρού σας. Για παράδειγμα με τα φλιτζανάκια μπορείτε να φτιάξετε μοναδικά κεριά, μια vintage και πρωτότυπη πινελιά. Επίσης, χρησιμοποιώντας μικρά βαζάκια και γεμίζοντάς τα με γλυκίσματα για τους μικρούς σας καλεσμένους η μπομπονιέρα σας θα είναι εξίσου εντυπωσιακή. Μπορείτε να «ντύσετε» την μπομπονιέρα σας με κορδέλες ή και άλλα διακοσμητικά στοιχεία όπως μικρά στέμματα ή άγκυρες, ακόμα και με γράμματα της αλφαβήτου.

Με λίγη φαντασία, μπορείτε να μεγαλουργήσετε και φυσικά μειώνοντας σημαντικά το κόστος της βάπτισης. Μπορείτε ακόμη και να φωτογραφήσετε όλη την προετοιμασία και να ζητήσετε την βοήθεια από φίλους και συγγενείς σε όλη αυτή την δημιουργική διαδικασία η οποία μπορεί να μπει ακόμη και στο άλμπουμ της βάπτισης!
Δείτε εδώ μια πολύ όμορφη σύνθεση και πάρτε επιτέλους τη μεγάλη απόφαση!