Μπελεβώνης: Ντροπιαστικό αποτέλεσμα για τον Παναιτωλικό!

Η ήττα-ντροπή του Παναιτωλικού στην Μυτιλήνη με 5-1 από την Καλλονή, προκάλεσε την απογοήτευση και τον θυμό στον κόσμο της ομάδας, αλλά και την… απαρχή σεναρίων για την επόμενη μέρα με τον Μάκη Μπελεβώνη να κάνει λόγο για απαράδεκτη εμφάνιση και άμεση αναζήτηση αιτιών!

Το κλίμα στις τάξεις της ομάδας, για την πιο βαριά ήττα στην ιστορία του Παναιτωλικού σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας είναι δεδομένα άσχημο, ενώ σαφώς και μεγάλο μερίδιο ευθυνών βαραίνει τον Λιονέλ Πόντες για τις επιλογές του και την εμμονή σε κάποιες από αυτές που τον έχουν εκθέσει (βλέπε: Στεφανάκος). Με αφορμή τις… φήμες για το ζήτημα του προπονητή, το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αγρινιώτικης ΠΑΕ κ. Μάκη Μπελεβώνη, ο οποίος αφού χαρακτήρισε ντροπή το αποτέλεσμα με την Καλλονή έδωσε το… στίγμα για την επόμενη μέρα λέγοντας:

«Από την αρχή της σεζόν επιδιώξαμε να χτίσουμε ένα σύνολο με ανθρώπινο δυναμικό το οποίο θα πραγματοποιήσει αγωνιστική πορεία αντάξια της ιστορίας, του ονόματος, της δυναμικής που έχει αποκτήσει ο Παναιτωλικός τα τελευταία χρόνια, των στόχων που σταδιακά θέτει η διοίκηση και να κάνει υπερήφανο τον κόσμο.Η ομάδα μας έκανε σήμερα μια απαράδεκτη εμφάνιση που συνοδεύτηκε από ένα ντροπιαστικό αποτέλεσμα.

Οφείλουμε από την επόμενη μέρα να αναζητήσουμε τα αίτια, να διορθώσουμε τα λάθη και να επαναφέρουμε τον Παναιτωλικό άμεσα στο δρόμο του. Δυσκολίες και άσχημες στιγμές έχουμε περάσει και στο παρελθόν. Είμαστε αποφασισμένοι να ξεπεράσουμε και την τωρινή».

πηγή : gazzetta.gr