Συνετρίβη ο Παναιτωλικός στη Λέσβο : 5-1 !

φωτο : paravatos.eu

φωτο : paravatos.eu
Ανύπαρκτος ο Παναιτωλικός στην Λέσβο συνετρίβη με 5-1 από την Καλλονή. Ο Παναιτωλικός δεν “μπήκε” ποτέ στον αγώνα και με παιδαριώδη λάθη στην άμυνα έκανε την Καλλονή να μοιάζει με… Μπαρτσελόνα… Ο Στεφανάκος… σκόραρε και για την Καλλονή και το πάρτι για την ομάδα της Μυτιλήνης άρχισε!

Γκάφες από Στεφανάκο, Μάκο και άμυνα
Η Καλλονή πίεσε από την αρχή και ο Παναιτωλικός έκανε λάθη από την αρχή του ματς στη Μυτιλήνη, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο οι γηπεδούχοι για να πάρουν από το ημίχρονο προβάδισμα, όχι ένα και δύο, τεσσάρων τερμάτων. Στο 10′ ο Μανούσος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, έκανε το σουτ, με τον Στεφανάκο να αποκρούει, όμως όχι καλά.

φωτο : paravatos.eu
φωτο : paravatos.eu
Κακή ήταν και η απόκρουσή του στο νέο σουτ του Ελλακόπουλου μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να παίρνει πορεία προς τα δίχτυα και αρκετοί παίκτες να πηγαίνουν στη φάση. Τελικά, ο Ελλακόπουλος ήταν αυτός που την έσπρωξε στο πλεκτό για να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του. Δώδεκα λεπτά αργότερα ήταν σειρά του Μάκου να κάνει λάθος.Ο έμπειρος χαφ θέλησε να γυρίσει την μπάλα πίσω στον Στεφανάκο, όμως το έκανε παρακινδυνευμένα, εκεί… καραδοκούσε ο Γεωργίου, που πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο γκολκίπερ για το 2-0. Ακολούθησαν τα λάθη της άμυνας των Αγρινιωτών για να έρθουν άλλα δύο τέρματα για τον σύλλογο της Λέσβου.Ο Γεωργίου ήταν αμαρκάριστος και με ωραίο δυνατό πλασέ από το ύψος της περιοχής ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ στο 34′ η άμυνα των φιλοξενούμενων αδράνησε, ο Αντέτζο σηκώθηκε πιο ψηλά απ’ όλους, μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσαμπούρη από δεξιά, και με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα τεσσάρων τερμάτων στην ομάδα του.Το 4-0 έδωσε τη δυνατότητα στην ΑΕΛΚ να κυκλοφορήσει την μπάλα, τη στιγμή που ο Παναιτωλικός έβγαινε δειλά-δειλά στην επίθεση από το 35′ και μετά.Σ’ εκείνο το χρονικό σημείο τα «καναρίνια» είχαν και την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι με την κοντινή κεφαλιά του Κούσα, την οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χογκ. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με την κεφαλιά του Παπάζογλου στο 45′, με την μπάλα να περνάει πάνω από τα δοκάρια του Μαλτέζου γκολκίπερ.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν… βαρετό μέχρι λίγο μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα όταν ο Μανούσος με τρομερό σουτ έκανε το 5-0 (62’). Χάρη στο τέρμα του Μανούσου η Καλλονή έκανε ρεκόρ παραγωγικότητας στη SuperLeague, πετυχαίνοντας πέντε γκολ στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της!Το μοναδικό που κατάφερε ο Παναιτωλικός σε όλο το ματς ήταν να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πάουλο στο 83’.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ούκα, Καλτσάς, Κεϊτά, Κρολ, Τσαμπούρης (69’ Μπουρούς), Γεωργίου (61’ Μπαργάν), Ελλακόπουλος (32’ Κλαντρούμπσκι), Μανούσος
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Μαρτίνες, Κούσας, Παπάζογλου, Μπεχαράνο, Πάουλο, Μάκος (29’ Ρομέρο), Μπεχαράνο, Βιγιαφάνιες (65’ Ουάρντα), Κάπελ, Μαρκόβσκι (54’ Βασιλείου).