Ο ΑΟ Αγρινίου προσφέρει και ευχαριστεί

Ο Α.Ο. Αγρινίου πάλεψε το παιχνίδι με τον Γυμναστικό Σύλλογο Λάρισας και μπορεί να έχασε με 81-62, όμως κέρδισε την αγάπη και τον θαυμασμό μας.

Ο Α.Ο. Αγρινίου και όσοι είναι γύρω του και τον στηρίζουν, απέδειξαν ότι είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές του Αγρινίου! Η Λέσχη Φιλάθλων του ΑΟ Αγρινίου παρέδωσε ένα υπέροχο δώρο στους αντιπάλους, του Γ.Σ. Λάρισας. Πρόκειται για ένα βιβλίο του Ιωάννη Νεραντζή με τίτλο “Η Αρχαία Στρατική Ακαρνανία – μνημειακή τοπογραφία, επιγραφές & αρχαιολογικά ευρήματα” καθώς και τοπικά προϊόντα ελιάς και ποικιλία κριτσινάκια ντόπιου παραγωγού… Όλα αυτά με αφορμή τις εκδηλώσεις «ΕΛΑΙΑ 2015».

Παράλληλα η διοίκηση του ΑΟΑ ευχαριστεί το δήμο Αλμυρού για την παραχώρηση του γυμναστηρίου προκειμένου η ομάδα να προπονηθεί την παραμονή του αγώνα.

Αναλυτικά:
Η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Αγρινίου επιθυμεί να εκφράσει δημοσίως τις ευχαριστίες προς το Δήμο Αλμυρού για την παραχώρηση του κλειστού γυμναστηρίου προκειμένου η ομάδα μας να πραγματοποιήσει την προπόνηση του Σαββάτου 10/10, εν όψει του αγώνα με τον ΓΣ Λάρισας.
Με εκτίμηση
Ο πρόεδρος του ΔΣ Περικλής Γερμανός