Η 11άδα του Μαντζουράκη

Ο Γιάννης Μαντζουράκης ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του με τον Παναιτωλικό σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπως αυτή του Λεβαδειακού και από τις αρχές της εβδομάδας έδειξε ενδεκάδα…

Το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης περιλάμβανε εκτός από ασκήσεις στο γυμναστήριο, τακτική και διπλό με την Κ-20. Στο δίτερμα που έγινε το απόγευμα ο Γιάννης Μαντζουράκης, άφησε να φανούν τα πλάνα του, μέσα από τους πρώτους ένδεκα που έβαλε στο πρώτο μέρος.

Επέλεξε το 4-2-3-1 και τον Κυριακίδη κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά τον Μπεχαράνο, αριστερά τον Ρουμπουλάκου και στο κέντρο της άμυνας τον Κούσα με τον Παπάζογλου. Στα χαφ ήταν ο Ντάνι Μπεχαράνο με τον Μάκο και πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μαρκόβσκις, οι: Ρουσκουσέδα, Βιγιαφάνιες και Κάπελ. Μάλιστα, ο αριστερός εξτρέμ της ομάδας σκόραρε και τα δύο τέρματα του Παναιτωλικού.Μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες αν αυτή η ενδεκάδα, ήταν μια απλή δοκιμή, ή αν είναι το πλάνο που δουλεύει εν όψει του δύσκολου ματς με τον Λεβαδειακό, το οποίο ο Παναιτωλικός θέλει να κερδίσει μετά τις δυο σερί πεντάρες από Καλλονή και Πανιώνιο.

πηγή : joinsports.gr