Κινητοποιήσεις από το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου και το ΠΑΜΕ για την υγεία και τα προαπαιτούμενα

Το Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου καλεί με ανακοίνωσή του στις κινητοποιήσεις που διοργανώνει το Δ.Σ. του Ε.Κ.Α. και η Γραμματεία του ΠΑΜΕ Αιτωλ/νίας:

-Την Παρασκευή 16 Οκτώβρη ώρα 10:30 π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο του νοσοκομείου για τα ζητήματα υγείας.Επίσης την Παρασκευή 16 Οκτώβρη ώρα 7:00 μ.μ. στην κεντρική πλατεία Αγρινίου στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας για να εκφραστεί η αντίθεση στις μεθοδεύσεις της συγκυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) που φέρνει για ψήφιση στη Βουλή με ένα άρθρο ένα νόμο με τη μορφή του κατεπείγοντος τα 48 προαπαιτούμενα με πρόσχημα την εκταμίευση της δόσης.

-Την Τρίτη 20 Οκτώβρη ώρα 10:30 π.μ. στην παράσταση διαμαρτυρίας στο χώρο των υπηρεσιών του Ι.Κ.Α. Αγρινίου (εθνική οδό) για το ασφαλιστικό.

“Συνάδελφοι, η συντονισμένη επίθεση κυβέρνησης- Ε.Ε.- κεφαλαίου θα ενταθεί. Γι’ αυτό χρειάζεται από την πλευρά μας οργάνωση και αγώνα να τους χαλάσουμε τα σχέδιά τους. Μαζί με τ’ άλλα λαϊκά στρώματα μπορούμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για ρήξη και ανατροπή της αντεργατικής – αντιλαϊκής πολιτικής.” αναφέρει η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου Αγρινίου.