Η… επόμενη της Λιβαδειάς βρίσκει τους ανθρώπους του Παναιτωλικού να βράζουν για την «μία από τα ίδια» όσο αφορά την διαιτησία, αλλά και να αισιοδοξούν αγωνιστικά για την συνέχεια.
Ο Παναιτωλικός δεν είναι από τις ομάδες που κάθε… τρεις και λίγο βγάζουν ανακοινώσεις για την διαιτησία ακόμη και για ένα ανάποδο πλάγιο. Ούτε επικοινωνιακό μηχανισμό διαθέτει ως σύλλογος, ούτε twitter ως πρόεδρος ο Φώτης Κωστούλας.Κι όμως τα τελευταία 3 χρόνια, δύο φορές αμέσως μετά το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στην Λιβαδειά οι Αγρινιώτες εξέδωσαν ανακοινώσεις ή έκαναν δηλώσεις για τα διαιτητικά σφυρίγματα. Φυσικά μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι.
Όπως κι αν έχει μετά τα 2 σερί στραπάτσα από Καλλονή και Πανιώνιο, στην Λιβαδειά τα «καναρίνια» έδειξαν πως… υπάρχει ζωή στον πλανήτη Αγρίνιο. Έβγαλαν ποδοσφαιρικό εγωισμό, βρέθηκαν μπροστά με 0-2 και θεωρούν ότι με διαφορετική διαιτησία θα μπορούσαν να πάρουν το τρίποντο. Μάλιστα δεν στέκονται μόνο στην φάση του πέναλτι, αλλά και στην αποβολή.
Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού θεωρούν σωστή την 2η κίτρινη στον Ντιέγκο Μπεχαράνο (βέβαια η πρώτη ήρθε στην φάση του ανύπαρκτου πέναλτι) που… έπεσε στην παγίδα του Μιλιάζες, αλλά επισημαίνουν ότι λανθασμένα δεν αποβλήθηκε ο παίκτης των Βοιωτών.Στην φάση που έφερε την ένταση και εν ψυχρώ κλώτσησε τον Βιγιαφάνιες, που βρίσκοταν στο έδαφος και μάλιστα μπροστά στα μάτια του 2ου βοηθού Σταυρουλάκη, για τον οποίο επιβεβαιώθηκε και η ανησυχία που εξέφραζαν πριν το ματς.Η εξέλιξη του ματς στην Λιβαδειά πείσμωσε τους Αγρινιώτες και για την συνέχεια, που πλέον με τον Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο προσδοκούν σε καλύτερες μέρες κι αποτελέσματα στην συνέχεια.
Επόμενο παιχνίδι το απόγευμα του Σαββάτου στο Αγρίνιο με τον Πλατανιά, αναμέτρηση όπου το τρίποντο είναι ζητούμενο ώστε οι «κυανοκίτρινοι» να ανασάνουν ακόμη περισσότερο βαθμολογικά και φυσικά να αλλάξουν το βαρύ κλίμα που διαμορφώθηκε τις περασμένες αγωνιστικές.
πηγή : gazzetta.gr