Νίκη και μόνο νίκη το σύνθημα στα «καναρίνια»!
Ο Παναιτωλικός μετά και την νέα ήττα από τον Πανιώνιο εντός έδρας για την 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων, κατέδειξε με τον πλέον εμφανή τρόπο ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο αγωνιστικό, αλλά και ψυχολογικό. Μια νίκη επί της Ξάνθης στα Πηγάδια την Κυριακή ίσως αντιστρέψει το ήδη βεβαρημένο κλίμα που υπάρχει στο ποδοσφαιρικό τμήμα.
Ο μεγαλομέτοχος Φώτης Κωστούλας και αυτός με την σειρά του εμφανίζεται έντονα προβληματισμένος για την μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου η οποία έχει σκορπίσει απογοήτευση και προβληματισμό στον κόσμο. Τα παιχνίδια που ακολουθούν στο πρωτάθλημα είναι δύσκολα, ενώ το πρόγραμμα της ομάδας γίνεται ολοένα και πιο «βάρβαρο» αφού στο παιχνίδι μπαίνουν και οι μεγάλοι του ελληνικού πρωταθλήματος. Κι αν πέρυσι η εικόνα του Παναιτωλικού σε έπειθε για μεγάλες νίκες, φέτος αυτό δεν ισχύει, καθώς η ομάδα του Αγρινίου έχει χάσει την φλόγα της, την σπίθα της για νίκες. Η δύσκολη έξοδος που έχει μπροστά του ο Παναιτωλικός την Κυριακή αντιμετωπίζοντας την Ξάνθη στα Πηγάδια θα καταδείξει για το που θα βαδίσει από εδώ και πέρα ο σύλλογος.
Η πίστη δεν χάνεται στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ και ο ίδιος ο Μαντζουράκης έχει δώσει σύνθημα νίκης κόντρα στους Ακρίτες. Τα προγνωστικά σαφώς και δεν είναι με το μέρος των Αγρινιωτών, ωστόσο οι ποδοσφαιριστές καλούνται με όσα προβλήματα και αν υπάρχουν να σηκώσουν και πάλι την ομάδα, να της δώσουν την απαραίτητη ώθηση, κάνοντας μια νέα αρχή κόντρα σε έναν αντίπαλο που ειδικά εντός έδρας δεν νικιέται εύκολα.
Πηγή : joinsports.gr