Τα highlights της ομιλίας Μεϊμαράκη στο Αγρίνιο : Με… τον πυρσό κατά της… Τατιάνας

# Ο Βαγγέλας δεν παύει να είναι “Βαγγέλας” και στην ομιλία του χθες στο Παπαστράτειο με το γνωστό ύφος “γειαχαραντάν και τα κουκιά μπαγλάν” χάρισε με την ομιλία του και κάποιες στιγμές γέλιου. Στηλιτεύοντας τη διαδικασία των εκλογών στη ΝΔ είπε : “Έκανε κάποτε μια βλακεία ο Γιώργος Παπανδρέου και επειδή εμείς είμαστε καλοί στην αντιγραφή των βλακειών του ΠΑΣΟΚ, την υιοθετήσαμε. Εμείς όμως πρέπει να το κοιτάξουμε αυτό και να είναι οι νεοδημοκράτες που θα πάνε μαζικά στις κάλπες ώστε να μην αφήσουμε να αλλοιωθεί η φωνή του νεοδημοκράτη από τον οποιοδήποτε περαστικό.”

#Το καλύτερο όμωςήταν αυτό που είπε πως τα debates είναι απολιτίκ και γελοιοποιούν τη διαδικασία. “Το debate δεν θα τελειώσει σε μια δυο ώρες… Διότι την επομένη, θα το πιάσουν τα πρωινάδικα, το απόγευμα θα το πιάσουν τα απογευματινά. Μετά θα το πιάσει η φίλη μας η Τατιάνα και θα λέει τι γραβάτα φορούσε ο Μεϊμαράκης και τι κοστούμι φορούσε ο άλλος. Εγώ σε απολιτικ γελοιοποίηση της διαδικασίας δεν συμμετέχω” είπε.

# Για σεβασμό στην ιστορία του κόμματος μίλησε ακόμη ο Βαγγέλας μέχρι… επανόδου του πυρσού στο έμβλημά της. “Με Μειμαράκη πρόεδρο το όνομα της Ν.Δ. θα μείνει Νέα Δημοκρατία. Σκέφτομαι μάλιστα στο συνέδριο του κόμματος να προτείνω να επανέλθει ο πυρσός στο σήμα” είπε καταχειροκροτούμενος.

# Σχολιάστηκε η παρουσία του Μάριου Σαλμά σε συνδυασμό με την απουσία του από την ομιλία του Μητσοτάκη. Ας περιμένουμε όμως να δούμε και την ομιλία Τζιτζικώστα για να βγάλουμε συμπεράσματα…

# Στην πρώτη μεν σειρά των καθισμάτων ο Κώστας Καραγκούνης αλλά τέρμα στην άκρη… είχε πιάσει τοίχο… Όταν παραιτήθηκε από εκπρόσωπος τύπου το σύστημα Μεϊμαράκης διέρρευσε ότι στηρίζει Τζίτζι. Εκεί κοντά κάθισε και ο πρόεδρος της ΝΔ Κώστας Σύρρος, που ως γνωστόν στηρίζει Τζίτζι.

#Δεν γέμισε η αίθουσα του Παπαστρατείου. Αν και έγινε μια κάποια κινητοποίηση μετά βίας γέμισε ο ισόγειος χώρος. Στον εξώστη ήταν μόνο οι κάμερες…

#Σαλμάς και Σταμάτης κάθισαν δίπλα – δίπλα… Σημεία των καιρών…