«Βλέπουν» ΠΑΟΚ στον Παναιτωλικό!

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού μετά το διήμερο ρεπό που είχαν πάρει από τον Γιάννη Μαντζουράκη προκειμένου να ξεκουραστούν.

Η νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα επανέφερε και πάλι τα χαμόγελα στο στρατόπεδο της ομάδας του Αγρινίου, που τόσο πολύ είχαν χαθεί μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. Είναι αλήθεια, πως η αυτή τη νίκη έδωσε απίστευτη ψυχολογική ώθηση στην ομάδα, η οποία καλείται να την διαχειριστεί και να αποδείξει πως μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο Παναιτωλικός χρειάζονταν τους βαθμούς, αφού η βαθμολογική του θέση ήταν αρκετά χαμηλή. Τώρα όμως είναι που πρέπει ο «Τίτορμος» να διαχειριστεί την κατάσταση και φυσικά να μην ενθουσιαστεί.

Το πρόγραμμα αρχίζει και δυσκολεύει αρκετά στις επόμενες αγωνιστικές, καθώς το επόμενο ματς του Παναιτωλικού είναι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ένα παιχνίδι δύσκολο, ωστόσο οι Αγρινιώτες θα πορευτούν με οδηγό την περσινή τους επιτυχία, όταν και είχαν «αποδράσει» από την Θεσσαλονίκη. Η προετοιμασία ήδη ξεκίνησε για τους παίκτες οι οποίοι αφήνουν στην άκρη το ματς με τον ΠΑΣ και στοχεύουν στο πως θα μπορέσει να συνεχίσουν τα νικηφόρα αποτελέσματα.

πηγή : joinsports.gr