Η επόμενη μέρα του Παναιτωλικού

φωτό : paravatos.eu

φωτό : paravatos.eu
Στον Παναιτωλικό είναι χαρούμενοι για το γεγονός ότι πήραν ένα θετικό αποτέλεσμα και πραγματοποίησαν μια πολύ καλή εμφάνιση, ωστόσο υπάρχει προβληματισμός για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που τους στέρησαν το τρίποντο…

Στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού επικρατεί ηρεμία, μετά από ένα, αναμφισβήτητα, πολύ θετικό αποτέλεσμα. Οι ποδοσφαιριστές αγωνίζονταν σε μια από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος και απέναντι σε μια ομάδα, με εξαιρετική ποιότητα στο ρόστερ. Συνεπώς, ακόμη και ο ένας βαθμός που αποκόμισαν ήταν πολύτιμος και τους δίνει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια.

ÌÐÅÑÌÐÁÔÏÖ ÊÏÕÓÁÓ<br> ÐÁÏÊ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ <br><br>.BERBATOV KOUSAS <br> PAOK - PANETOLIKOS <br>(SUPERLEAGUE 2015-2016)Από εκεί και πέρα υπάρχει και προβληματισμός για το γεγονός ότι σπατάλησαν αρκετές κλασικές ευκαιρίες στο παιχνίδι, με τη σημαντικότερη στο 93′ όταν ο Μάρκος Πάουλο επιχείρησε να περάσει τον Γλύκο αντί να τον πλασάρει. Να διευκρινίσουμε πως σε αυτή τη φάση υπάρχει πέναλτι. Ο Βραζιλιάνος μέσος των Αγρινιωτών περνάει τον Γλύκο, εκείνος απλώνει τα χέρια του και τον ανατρέπει. Ο διαιτητής Σιδηρόπουλος έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα και ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ να αντικρίσει την κίτρινη κάρτα.

Το κεντρικό δίδυμο και ο Μύγας
Η απουσία του Παπάζογλου, λόγω τιμωρίας, ανάγκασε τον Μαντζουράκη να χρησιμοποιήσει δύο παίκτες στα στόπερ που δεν έχουν παίξει ποτέ μαζί στο κέντρο της άμυνας. Ο λόγος για τον Γιώργο Κούσα και τον Γρηγόρη Μάκο. Ο Μάκος αγωνίστηκε ως κεντρικός αμυντικός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και ήταν πάρα πολύ καλός, γι” αυτό και ο Μαντζουράκης τον εμπιστεύθηκε ξανά για το κέντρο της άμυνας και μαζί με τον αρχηγό της ομάδας δημιούργησαν ένα αξιόπιστο κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Βέβαια είναι και έναν τρίτο στην παρέα που ήταν εξαιρετικός στις αμυντικές του επιδόσεις, τον Γιώργο Μύγα, ο οποίος είχε επιφορτιστεί με το δύσκολο μαρκάρισμα του Γκάρι Ροντρίγκεζ και το γεγονός ότι ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, που είναι πιο ταχύς, με χαμηλότερο κέντρο βάρους, κατάφερε να περάσει μόλις μία φορά τον υψηλόσωμο δεξιό οπισθοφύλακα του Παναιτωλικού αυτό λέει πολλά.

πηγή : joinsports.gr