Xωρίς τον Ουάρντα η αποστολή του Παναιτωλικού

φωτό : paravatos.eu

Ο Γιάννης Μαντζουράκης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρομητο. Εκτός οι τραυματίες: Παπουτσογιαννόπουλος, Ντιέγκο Μπεχαράνο και Καμαρά. Εκτός έμεινε ο Ουάρντα, o τιμωρημένος Μάκος, αλλά και ο Κόρσιενς…

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο το βράδυ της Δευτέρας (7/12, 19:30, LIVE JOINSPORTS) ολοκληρώθηκε, όμως ούτε και αυτή την εβδομάδα δεν έλειψαν τα προβλήματα για τον έμπειρο τεχνικό των Αγρινιωτών. Το κυριότερο πρόβλημα ειναι ο Ουάρντα. Ο Αιγύπτιος στα παιχνίδια με ΑΕΚ (πρωτάθλημα) και Εργοτέλη (Κυπελλο) αισθάνθηκε μια δυσφορία και αναγκαστικά αντικαταστάθηκε. Ο εξτρέμ των Αγρινιώτων υποβλήθηκε σε εξετάσεις και αποφασίστηκε να μείνει εκτός αποστολής, όπως εκτός έμεινε και ο Κόρσιενς, καθώς ο Βέλγος αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις και αποκλείστηκε από την 19μελή αποστολή. Επιπλέον, εκτός είναι οι τραυματίες: Παπουτσογιαννόπουλος, Ντιέγκο Μπεχαράνο και Καμαρά. Επίσης δεν υπολογίζεται και ο Γρηγόρης Μάκος που έχει δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο, εν λόγω, ματς.

Αναλυτικά η αποστολή: Ντάνι Μπεχαράνο, Χαντάκιας, Κάπελ, Κέβιν, Κυριακίδης, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Μύγας, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουσέδα, Στεφανάκος, Βασιλείου, Βιγιαφάνιες, Ρομέρο, Μαρκόβσκι, Πάουλο.