Από το Στράτο στο… Διογένης studio

Θέατρο ΣτράτουΤη θυμάστε τη συναυλία που έδωσαν στο Αρχαίο Θέατρο Στράτου υπό το ειδυλλιακό φως της πανσέληνου στα τέλη Αυγούστου ο Δημήτρης Παπαδημητρίου και η Φωτεινή Δάρρα;

Θυμάστε πως τα επόμενα 24ωρα μετά τη συναυλία βοούσε το facebook από τις selfies μερικών Αγρινιωτών και Αγρινιωτισσών και λοιπών παρατρεχάμενων και ψώνιων… που είπαν να μας δείξουν το επίπεδό τους και την… τάξη τους… Είχαμε γράψει τότε πως…. “ένεκα οι αρχαίες πέτρες που μας δίνουν την αίσθηση ότι κάνουμε και πολιτισμό…”

Ε, λοιπόν η Φωτεινή Δάρρα πριν δύο Παρασκευές ξεκίνησε τις εμφανίσεις της με μεγάλη επιτυχία στο Διογένης Studio μαζί με τον Αντώνη Ρέμο και το Χρήστο Νικολόπουλο. Έτσι για να δικαιωθούμε και εμείς και ο αείμνηστος Ευάγγελος Γιαννόπουλος με τα… “πολιτιστικά του κέντρα”.

Από την πρεμιέρα, όπως διαβάσαμε στις κοσμικές στήλες, δεν έλειπαν οι λαμπερές παρουσίες. Εκεί ήταν φυσικά η σύντροφος του Αντώνη Ρέμου, Υβόννη Μπόσνιακ μαζί με τις φίλες της, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Παυλίνα Κωσταγιού, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Κατερίνα Παπουτσάκη, η Εβελίνα Παπούλια, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μαρί Κυριακού, η Εύη Βατίδου, η Λάουρα Νάργες, η Στέλλα Καλή και πολλοί ακόμη!

Και δεν μπορεί όλο και κάποιος Αγρινιώτης θα ήταν εκεί…