O Δήμος Αγρινίου φόρεσε τα γιορτινά του και ζει το «ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΠΟ ΖΑΧΑΡΗ»

Χορευτικά σήμερα από το Σύλλογο «Μικρασιατών Προσφύγων Αιτ/νίας»
O Δήμος Αγρινίου έβαλε τα γιορτινά του και ετοιμάζεται να υποδεχτεί τα Χριστούγεννα και το Νέο Έτος, με πνεύμα χαράς, αισιοδοξίας και προσφοράς.Η φετινή εορταστική περίοδο στο Αγρίνιο είναι Γιορτή Αγάπης, Αλληλεγγύης, Εθελοντισμού, Χαράς, Ξεγνοιασιάς, Δημιουργίας, Πολιτισμού, Συμμετοχής, Ανάτασης και Αισιοδοξίας. Με ένα πρόγραμμα γεμάτο δρώμενα, μουσικές εκπλήξεις και γιορτινές εκδηλώσεις, ο Δήμος μας, έως τις 2 Ιανουαρίου 2016 , θα γεμίσει με παιχνίδια, φως, χρώματα, μουσική και κυρίως με θετική διάθεση και θα δώσει τον παλμό των Χριστουγέννων σε πολλά κεντρικά σημεία της πόλης. Το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015, μικροί και μεγάλοι έπαιξαν Τσουβαλοδρομίες και το «Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού» σε ένα διασκευαστικό κυνηγητό με τα ξωτικά στην πλατεία Μελίνας Μερκούρη.

Βίντεο

Επίσης ΄΄ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ΄΄ στήθηκαν στο «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ» και περιμένουν όλη την εορταστική περίοδο, να γεμίσουν με δώρα. Τα «ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ» θα διανεμηθούν από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αγρινίου στα παιδιά άπορων οικογενειών.Μπροστά στο πιο ένθερμο κοινό παρουσίασαν το πρόγραμμά τους την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015, οι Σύλλογοι «Παγκρήτιος» και «Χοροστάσι». Πλήθος Αγρινιωτών απόλαυσαν ένα πλούσιο και ποικίλο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με Κρητικά και παραδοσιακά τραγούδια και χορούς.

Βίντεο

Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου συνεχίζονται και σήμερα, Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 7 το απόγευμα στην πλατεία Δημοκρατίας, με Χορευτικά από το Σύλλογο «Μικρασιατών ΠροσφύγωνΑιτ/νίας» (υπεύθυνη Καθηγήτρια κ. Τασούλα Γεωργιάδου)