Η βράβευση του Κυριακίδη στην Ένωση Αγρινίου [video]

Η Ένωση Αγρινίου στηρίζει τον Παναιτωλικό
Η βράβευση του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στον αγώνα με τον Ατρόμητο, του Δημήτρη Κυριακίδη, πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στα κεντρικά γραφεία της Ένωσης Αγρινίου. Ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, που για μια ακόμη φορά αποδείχθηκε σωτήριος για την ομάδα, παρέλαβε το βραβείο από τον πρόεδρο της Ένωσης Θωμά Κουτσουπιά, ο οποίος και τον συνεχάρη για τις εκπληκτικές του εμφανίσεις και την εξαιρετική αγωνιστική του κατάσταση.

Ο κ. Κουτσουπιάς αναφέρθηκε στη διαρκή υποστήριξη που παρέχει η Ένωση Αγρινίου στην ομάδα μας, σημειώνοντας τον διαχρονικό χαρακτήρα αυτής της έμπρακτης υποστήριξης, καθώς η Ένωση Αγρινίου, χορηγός του Παναιτωλικού σήμερα, στάθηκε στο πλευρό της ομάδας και στις δύσκολες εποχές του παρελθόντος. Φυσικά, ο κ. Κουτσουπιάς δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συμβολή του Παναιτωλικού στην προβολή της πόλης και της περιοχής ευρύτερα.

Απ’ την πλευρά του ο κ. Κυριακίδης, αφού ευχαρίστησε τόσο τον πρόεδρο της Ένωσης για τη βράβευση όσο και τους φιλάθλους, που σε ποσοστό 78% τον επέλεξαν ως MVP κατά την ψηφοφορία που διεξήχθη στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναιτωλικού, δήλωσε ότι θα διαθέσει το μέγιστο των δυνάμεών του, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι και οι φιλοδοξίες της ομάδας.