Πάει Καραϊσκάκη δίχως άγχος και ότι βγει!

φωτο : paravatos.eu

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού ενόψει του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό το μεσημέρι της Κυριακής κορυφώνεται, με τους Αγρινιώτες να είναι έτοιμοι να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στον πρωταθλητή Ελλάδος.

 Ολυμπιακός-ΠαναιτωλικόςΗ ισοπαλία από τον Ατρόμητο σαφώς και δεν ικανοποίησε κανέναν στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού. Παρόλα αυτά και με τον τρόπο που ήρθε, οι Αγρινιώτες μπορεί εν μέρει να είναι και ευχαριστημένοι με τον έναν βαθμό που πήραν, καθώς η εμφάνιση τους δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή.Πλέον τα μάτια και το μυαλό τους, τα έχουν στρέψει στον αγώνα του Φαλήρου κόντρα στον πρωταθλητή Ελλάδος Ολυμπιακό. Σαφώς και η εν λόγω αναμέτρηση είναι μακράν η πιο δύσκολη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού γνωρίζουν πως πολύ δύσκολα θα αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, ειδικά τώρα που ο Ολυμπιακός προέρχεται και από αποκλεισμό και βαριά ήττα από την Άρσεναλ στον θεσμό του Champions League. Την πίκρα και στεναχώρια που ενδεχομένως να έχουν οι Πειραιώτες, θέλουν να εκμεταλλευτούν τα «καναρίνια», κάνοντας την δική τους υπέρβαση.

Ο Παναιτωλικός κόντρα στον ΠΑΟΚ προ τριών εβδομάδων μέσα στην Τούμπα ήταν εξαιρετικός και απέσπασε αποτέλεσμα. Κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, προ δύο εβδομάδων ήταν κακός και ηττήθηκε. Σε αυτό το ματς με τον τρίτο μεγάλο του ελληνικού πρωταθλήματος θα κάνει το παιχνίδι του και από εκεί και πέρα ότι βγει. Δίχως άγχος, αλλά με πάθος, ο Παναιτωλικός θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, σε μια μάχη που μοιάζει να είναι άνιση και δύσκολη. Οι Αγρινιώτες θέλουν να κερδίσουν τις εντυπώσεις, να πραγματοποιήσουν μια αξιοπρεπή εμφάνιση και που ξέρεις όλα μέσα στο ποδόσφαιρο είναι. Άλλωστε κανένας δεν μπορεί να τους στερήσει να ονειρεύονται για κάτι καλό μέσα στην πιο δύσκολη έδρα του ελληνικού πρωταθλήματος.

πηγή : joinsports.gr