Πρώτος στο Κύπελλο Ελλάδος ο Α.Σ.Θησέας

Ανακοίνωση του Α.Σ.Θησέας

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησαν οι αθλητές του ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας στο Κύπελλο Ελλάδος συμμετέχοντας με 12 αθλητές όπου κατέκτησε 8 μεταλλια .5 χρυσά 1 ασημένιο και 2 χάλκινα.

Οι αθλητές του συλλόγου για μια ακόμη φορά κατάφεραν να μας κάνουν υπερήφανους μιας και κατάφεραν να φτάσουν τον σύλλογο στην 1η θέση της γενικής κατάταξης των εφήβων-νεανίδων. Ο ΑΣ θησεας είναι ο μοναδικός σύλλογος με υψηλό επίπεδο πρωταθλητισμού. Οι αθλητές μετά την άψογη συνεργασία που είχαν με τον δάσκαλο τους ΚΑΚΑΡΕΛΗ ΝΙΚΟ πρώην ομοσπονδιακό προπονητή κατάφεραν να πραγματοποιήσουν μεγάλα σκορ και να κάνουν τους πιο θεαματικούς άγονες του κυπέλλου. Η υψηλή τεχνική των αθλητών έφεραν μεγάλα σκορ και διαφορά από τους υπολοίπους αθλητές.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής μας και μέλος της εθνικής ομάδας ΚΑΛΛΙΦΩΝΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ μετά από 5 νίκες και τις 4 από αυτές με νοκ άουτ δείχνοντας οι είναι ο κορυφαίος αθλητής στην Ελλάδα στην κατηγορία του με διαφορά.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ στην ολυμπιακή κατηγόρια των -80 κιλών με πολύ άνεση και μετά από 5 αγώνες αν και στον πρώτο αγώνα αντιμετώπισε τον 2ο πανελλήνιο πρωταθλητή της ολυμπιακής κατηγορίας και τον συνέτριψε με 10 πόντους διαφορά δείχνοντας ότι είναι ο κορυφαίος της κατηγορίας του αφού πήρε όλους τους αγώνες με διακοπή.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Γιαμαλάκη Ελένη μετά από 4 νίκες και πολύ καλή εμφάνιση και δείχνοντας οτι είναι σε καθ διοργάνωση σταθερά στις κορυφαίες αθλήτριες της κατηγορία της. Η Ελένη έχει φοβερή χημεία με τον δάσκαλο της και πάντα καταφέρνει να κερδίζει δύσκολες αντιπάλους λόγο καλής συνεργασίας.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Καλτση Φαιη στα -47 κιλα μετά από 5 νίκες και εκπληκτικές εμφανίσεις όπου εκτός απο μια αντίπαλο στην οποία δυσκολεύτηκε στους άλλους 4 αγώνες είχε διαφορά πάνω από 8 πόντους και έδειξε οτι είναι η κορυφαία αθλήτρια στην ηλικία της και την κατηγορία της.
Χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και η αθλήτρια μας Τσάμη Κωνσταντίνα στα -68 κιλά όπου μετά από νίκες κέρδισε το χρυσό μετάλλιο μέσα από δύσκολους αγώνες αλλά και με μεγάλα σκορ παρόλο τον τραυματισμό που έχει και την δυσκολεύει.
Ασημένιο μετάλλιο κατέκτησε ο αθλητής μας Γιαμαλάκης Νίκος στα -78 κιλά όπου μπήκε για προπόνηση την τελευταία εβδομάδα μιας και γύρισε τραυματισμένος από το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και ήταν με θεραπεία εδώ κι έναν μηνα.
Χάλκινο κατέκτησε ο Αλεξανδρόπουλος Θεόδωρος ο πιο καινούργιος αθλητής της ομάδας μετά απο 5 αγώνες και 4 νίκες απέναντι σε πολύ δύσκολους αντιπάλους πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις. Ο μικρός της ομάδας κέρδισε 2 πανελληνίους πρωταθλητές μιας και ειχε πολύ καλή συνεργασία με τον δάσκαλό του όπου μετά το τέλος των αγώνων δέχονταν τα συγχαρητήρια όλων. Ηττήθηκε στον 5ο αγώνα με ένα πόντο διαφορά από τον πρωταθλητή..
Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η αθλήτρια μας ΜΕΣΥΝΔΙΑΝΟΥ ΡΕΑ όπου είναι και πρωταθλήτρια Ελλάδος μετά από 3 αγώνες ηττήθηκε απο λάθος των διαιτητών σε μια φάση όπου η ΡΕΑ κατάφερε να χτυπήσει στο κεφάλι την αντίπαλο της και οι διαιτητές να μην της βάλουν τους πόντους και να ηττηθεί. Σπουδαία εμφάνιση από μια αθλήτρια που είναι πάντα στην κορυφή.
Την 5η θέση κατέκτησαν και χάνοντας στον τρίτο αγώνα οι αθλητές μας ΤΣΙΓΚΑ ΜΑΡΙΤΙΝΑ,ΒΑΓΕΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ,ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΑΙ ΝΑΝΟΣ ΚΩΣΤΑΣ. Συγχαρητήρια σε όλους αλλά και στον προπονητή του συλλόγου ΚΑΚΑΡΕΛΗ ΝΙΚΟ για τις σπουδαίες διακρίσεις του κορυφαίου σύλλογοι του νομού κι έναν από τους κορυφαίους στην Ελλάδα και τους εύχεται καλή επιτυχία στο διεθνές πρωτάθλημα στη Βουλγαρία.