H αποστολή του Παναιτωλικού για το Καραϊσκάκη

Η προετοιμασία του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση και η αποστολή αναχωρεί για την Αθήνα με 19 ποδοσφαιριστές. Εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών έμειναν οι Παπουτσογιαννόπουλος, Παπάζογλου, Κόρσιενς, Ντιέγκο Μπεχαράνο και οι τιμωρημένοι Μάρκο Μαρκόβσκι και Κάπελ.

Στην αποστολή μετέχουν οι: Καμαρά, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουσέδα, Βιγιαφάνιες, Μάκος, Ντάνι Μπεχαράνο, Πάουλο, Ρομέρο, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Στεφανάκος, Μύγας, Βασιλείου, Ζαρκάδας, Χαντάκιας, Ουάρντα, Κυριακίδης.

Η πιθανή 11άδα
Ο Γιάννης Μαντζουράκης σε όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, μέσα από τις προπονήσεις δεν έδειξε τα πλάνα του για την ενδεκάδα, ωστόσο οι επιλογές του δεν είναι πάρα πολλές με δεδομένο τις αρκετές απουσίες. Κάτω από τα δοκάρια αναμένεται να είναι ο Κυριακίδης. Δεξιά ο Μύγας, αριστερά ο Κέβιν και στο κέντρο της άμυνας ο Κούσας με τον Μακο (έπαιξαν μαζί στα στόπερ στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ). Στα χαφ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι οι Πάουλο και Κουτρομάνος. Πιο μπροστά και δεξιά ο Βιγιαφάνιες, αριστερά ο Ουάρντα και ο Ρουσκουσέδα πίσω από το Βασιλείου.