Μια φάση όλο το ματς

φωτό : paravatos.eu

Το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο κρίνεται σε μια φάση, στην οποία αδικείται η ομάδα του Αγρινίου. Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν και πέναλτι, το κλίμα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με 1-0…

Όλα τα λεφτά ήταν το πρόσωπο και οι γκριμάτσες του Κυριακίδη, τόσο τη στιγμή της αποβολής, όσο και μετά το τέλος στη μικτή ζώνη με τον πορτιέρο του Παναιτωλικού να εξηγεί σε όλους τι έγινε και πως έγινε στην επίμαχη φάση στην οποία αποβάλλεται από τον διαιτητή της αναμέτρησης και λίγα λεπτά αργότερα ο Τσόρι πετυχαίνει το γκολ της αναμέτρησης.

Είναι γεγονός πως η φάση είναι πολύ δύσκολη και χρειάζονται αρκετά ριπλέι έτσι ώστε να καταλήξουμε στο αν η απόφαση είναι σωστή η όχι. Ας την πάρουμε όμως τη φάση από το ξεκίνημα της και την πάσα που γίνεται προς τον Ιντέγε. Ο Χαντάκιας ολιγωρεί και κάνει τη ζωή, τόσο τη δική του όσο και του Κυριακίδη δύσκολη. Ο πορτιέρο του Παναιτωλικού κοντρολάρει τη μπάλα με το στήθος, στη συνέχεια με το χέρι και συγκρούεται με τον Ιντέγε, όμως πριν από τη σύγκρουση του… ογκόλιθου φορ των Πειραιωτών με τον Κυριακίδη ο Ιντέγε σπρώχνει αντικανονικά τον Χαντάκια. Συνεπώς, ο ρέφερι της αναμέτρησης έπρεπε να είχε σταματήσει τη φάση νωρίτερα και να υποδείξει επιθετικό φάουλ του Ιντέγε στον Χαντάκια. Αν δεν υπήρχε αυτό το σπρώξιμο τότε ο διαιτητής σωστά θα απέβαλε τον Κυριακίδη από το γήπεδο, ο οποίος κάνει αντικανονική επαφή με το χέρι, πριν συγκρουστεί με τον Ιντέγε. Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού ζητούν πέναλτι στην πρώτη του Βασιλείου στη μεγάλη περιοχή. Από το ριπλέι υπάρχει ένα… σπρώξιμο του Μαζουακού στον Βοιωτό επιθετικό, αλλά δεν είναι καραμπινάτο πέναλτι, ή από αυτά που δίνονται.

«Ξέραμε τι θα συναντήσουμε»
Αυτή ήταν η ατάκα που έβγαινε από τα χείλη των ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού, οι οποίοι τονίζουν πως ήταν λάθος η αποβολή του Κυριακίδη λίγο πριν εκπνεύσει το πρώτο μέρος και πριν ανοίξει το σκορ ο Τσόρι. Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός θα κοιτάξει το επόμενο παιχνίδι που είναι με τον Ηρακλή στο Αγρίνιο εκεί που τα «καναρίνια» θα θελήσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο, εν λόγω, παιχνίδι δεν θα βρίσκεται ο Κυριακίδης, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της κόκκινης κάρτας και κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Στεφανάκος, ο οποίος έπιασε το πέναλτι του Τσόρι και σίγουρα αυτό θα τον βοηθήσει στην ψυχολογία του.

πηγή : joinsports.gr