Καινούργιους προβολείς απέκτησε το κεντρικό γήπεδο του ΔΑΚ Αγρινίου

Ένα ακόμη σημαντικό βήμα για τη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων
Η αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ», είναι ένα θέμα προτεραιότητας για τη Δημοτική Αρχή, γεγονός που διαφαίνεται κατά τρόπο σαφή από τα έργα και τις ουσιαστικές παρεμβάσεις της. Στο πλαίσιο αυτό περιλαμβάνεται η ολική αλλαγή των φωτιστικών σωμάτων (προβολέων) των πυλώνων φωτισμού του κεντρικού γηπέδου του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου.

ΔΑΚ 2Οι προβολείς, 48 στο σύνολό τους, με ισχύ 4000W ο καθένας, ώστε να φωτίζεται όλος ο χώρος του γηπέδου. ήταν στη συντριπτική τους πλειοψηφία εκτός λειτουργίας εδώ και πολλά χρόνια με αποτέλεσμα οι αθλούμενοι, στο κεντρικό γήπεδο, να προπονούνται σχεδόν στο σκοτάδι, ενώ η τοποθέτησή τους ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα των αθλητικών φορέων και ομάδων αλλά και απλών πολιτών.

«Η Δημοτική Αρχή, πιστή στις εξαγγελίες και τις υποσχέσεις της για αναβάθμιση των εγκαταστάσεων των αθλητικών χώρων και δη του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΟΥΣΗΣ», το οποίο είχε παραμεληθεί τα προηγούμενα χρόνια, καθημερινά αποδεικνύει με πράξεις το ενδιαφέρον της για τη βελτίωση των συνθηκών άθλησης των δημοτών και των σωματείων της πόλης. Η νέα αυτή παρέμβαση αναβαθμίζει ακόμα περισσότερο, το ήδη ανακαινισμένο με έργα και υποδομές Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο, μετατρέποντάς το σε ένα σύγχρονο χώρο αθλητισμού, ενώ προγραμματίζουμε και νέες παρεμβάσεις. Με την ολοκλήρωση δε, των εργασιών για τη ανακατασκευή χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου δημιουργούμε και παραδίδουμε ένα σύγχρονο γήπεδο, το οποίο θα αποτελέσει, σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό στο Αγρίνιο αλλά και την ευρύτερη περιοχή» ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού Νίκος Γκρίζης.