Παναιτωλικός : Πρόβλημα με Βασιλείου

Πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού που αγωνίστηκαν χθες στη Ζάκυνθο, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις εκρηκτικότητας και ασκήσεις τακτικής.

Ο Γιάννης Μαντζουράκης ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Ηρακλή στο Αγρίνιο είδε τρεις ποδοσφαιριστές να απέχουν από την προπόνηση λόγω τραυματισμών. Συγκεκριμένα θεραπεία έκαναν ο Παπουτσογιαννόπουλος, ο Κόρσιενς και ο Βασιλείου, ο οποίος υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο στο χθεσινό παιχνίδι. Η προπόνηση της Παρασκευής θα γίνει στις 11.30 το πρωί στο γήπεδο Παναιτωλικού, κεκλεισμένων των θυρών.

ΜΥΓΑΣΝικητής ο Μύγας
Ο Γιώργος Μύγας ψηφίστηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας μας στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, συγκεντρώνοντας το 70% των προτιμήσεων όσων συμμετείχαν στην ψηφοφορία. Η απονομή του βραβείου θα γίνει αύριο Πέμπτη στις 16.45 στο Emileon, από την ομάδα Κ17, η οποία ήταν η πρώτη που αγωνίστηκε ο Γιώργος Μύγας με τη φανέλα του Παναιτωλικού.

μπουτικΏρα για δώρα!
Τις μέρες των γιορτών η μπουτίκ του Παναιτωλικού ανοίγει για να μπορέσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας να προμηθευτούν «κυανοκίτρινα» δώρα για τον εαυτό τους ή τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ελάτε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά επίσημα προϊόντα που θα βρείτε σε πολύ καλές τιμές!

Οι μέρες και ώρες που θα λειτουργήσει η μπουτίκ είναι:
Σάββατο 19 Δεκεμβρίου Ώρες 11.00 – 14.00
Κυριακή 20 Δεκεμβρίου Ώρες 11.00 – το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή
Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου (Παραμονή Χριστουγέννων) Ώρες 11.00 – 14.00
Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) Ώρες 11.00 – 14.00