Η βαθμολογία των παικτών του Παναιτωλικού

Το JOINSPORTS επιχειρεί να βαθμολογήσει τους παίκτες των Αγρινιωτών με βάσει την απόδοσή τους και μόνο σε όσα λεπτά κι αν έχουν αγωνιστεί…

Νο 1 Ανρί Καμαρά: Ο 38χρονος επιθετικός επέστρεψε στο Αγρίνιο το καλοκαίρι, ωστόσο έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς και δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα. Έχει αγωνιστεί σε τρία ματς δεν έχει ανοίξει λογαριασμό, μάλιστα δεν έχει ούτε μια τελική προσπάθεια. Ο Καμαρά μπορεί να προσδίδει εμπειρία μέσα στο ρόστερ, μπορεί στις πλάτες του να κουβαλάει μια μεγάλη καριέρα, ωστόσο δεν έχει δικαιολογήσει την παρουσία του στην ομάδα.
Βαθμολογία: 3

Νο2 Δημήτρης Κουτρομάνος: Είναι ένα εργαλείο στα χέρια του Γιάννη Μαντζουράκη. Έχει αγωνιστεί και δεξιά στην άμυνα και στο κέντρο της άμυνας, αλλά και στη μεσαία γραμμή. Ο Κουτρομάνος είναι ιδιαίτερα επιρρεπής σε λάθος και στο μυαλό του Γιάννη Μαντζουράκη δεν είναι στα βασικά του πλάνα, παρά μόνό υπό προϋποθέσεις, δηλαδή όταν υπάρχει κάποια απουσία λόγω τιμωρίας, ή λόγο τραυματισμού. Ο ένας εκ των αρχηγών της ομάδας έχει 11 συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
Βαθμολογία: 5

Νο3 Μάρτιν Κέβιν: Βασικός και αναντικατάστατος στο αριστερό άκρο της άμυνας. Επιθετικός μπακ ανεβαίνει συχνά στην επίθεση και συνεργάζεται πολύ καλά με τον ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ. Αμυντικά είναι αρκετά καλός. Η παρουσία του στην ομάδα είναι απαραίτητη. Ο Ισπανός έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναιτωλικού 13 φορές.
Βαθμολογία: 7

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Νο4 Κόρσιενς: Είναι ο παίκτης – φάντασμα από το ρόστερ. Την πρώτη μέρα που ήρθε τραυματίστηκε και μπήκε σε αγωνιστικούς ρυθμούς μετά από πάρα πολύ καιρό. Σε όλο το πρωτάθλημα ο Βέλγος έχει 22 λεπτά συμμετοχής και τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο ο Βέλγος είναι και πάλι στα πιτ. Σε καμία περίπτωση δεν έχει δικαιολογήσει τον λόγο που βρίσκεται στην ομάδα. Οι πολλοί τραυματισμοί του είναι το κύριο κακό του χαρακτηριστικό και σε μια ομάδα όπως ο Παναιτωλικός η ύπαρξη ενός ποδοσφαιριστή με συνεχόμενους τραυματισμούς είναι πολυτέλεια.

Νο5 Γιώργος Κούσας: Είναι ο αρχηγός της ομάδας. Το παιχνίδι του είναι ουσιαστικό. Δεν κοιτάζει ουτε να εντυπωσιάσει, ουτε να προκαλέσει το χειροκρότημα. Είναι βασικός και αναντικατάστατος στην άμυνα, είναι ο παίκτης που μιλάει μέσα στο γήπεδο, καθοδηγεί τους υπόλοιπους στην άμυνα. Ο ρόλος του είναι απαραίτητος στο ρόστερ, η παρουσία του επιβλητική.
Βαθμολογία: 7

Νο 7 Σεμπάστιαν Ρουσκουσέδα: Ο «Ρούσκου» είναι από τα καλά… χαρτιά της τράπουλας του Παναιτωλικού. Είναι ο οργανωτής της επιθετικής δραστηριότητας του Παναιτωλικού, Όπου χρειάζεται ηρεμεί το παιχνίδι και όταν βλέπει ότι υπάρχουν οι χώροι προσπαθεί να δώσει ταχύτητα στην ομάδα. Το μόνο του κακό είναι τα τελειώματά του δεν είναι αρκετά καλά.
Βαθμολογία: 8

Νο8 Ντιέγκο Μπεχαράνο: Η χρονιά ήταν λίγο περίεργη για τον Ντιέγκο Μπεχαράνο, καθώς στην αρχή της σεζόν ο Λίονελ Πόντες δεν του έδινε θέση βασικού, στη συνέχεια ξεκινούσε στο αρχικό σχήμα, αλλά τη δεδομένη χρονική περίοδο η ενδεκάδα μοιάζει ένα φανταστικό σενάριο για τον Βολιβιανό δεξιό ακραίο οπισθοφύλακα του Παναιτωλικού, λόγω ότι οι εμφανίσεις του Μύγα είναι εντυπωσιακές. Το γεγονός ότι ο Ντιέγκο Μπεχαράνο δεν είναι στα βασικά πλάνα του Μαντζουράκη δε σημαίνει ότι είναι υποψήφιος για transfer list.
Βαθμολογία: 5

No10 Λούκας Βιγιαφάνιες: Ο Αργεντινός είναι ο ποιοτικότερος ποδοσφαιριστής που έχει στο ρόστερ του ο Γιάννης Μαντζουράκης. Διαθέτει εξαιρετική τεχνική κατάρτιση, ορισμένες φορές εντυπωσιάζει με τις αρετές του έχοντας την μπάλα στα πόδια. Το μόνο κακό είναι ότι ο Βιγιαφάνιες βρίσκεται στο Αγρίνιο με την μορφή του δανεισμού και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον των «μεγάλων» της Σούπερ Λιγκ.
Βαθμολογία: 9

Νο 11 Λεάντρο Κάπελ: Ο Ολλανδός είναι μέσα στους διακριθέντες του Παναιτωλικού, ωστόσο παρουσιάζει ένα πρόβλημα στα τελειώματα. Θυμηθείτε το χαμένο πέναλτι στο παιχνιδι Κυπέλλου με τον Εργοτέλη, αλλά και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο με τον Κάπελ να έχει πολλούς κενούς χώρους, χωρίς να τους εκμεταλλεύεται. Παρόλα αυτά η παρουσία του δεν μπορεί να βαθμολογηθεί με αρνητικό πρόσημο, κάθε άλλο.
Βαθμολογία: 7

Νο 12 Τάσος Παπάζογλου: Ποδοσφαιριστής με αρκετή εμπειρία, από το ελληνικό πρωτάθλημα και είναι ένα πολύτιμο εργαλείο στα χέρια του Γιάννη Μαντζουράκη στο κέντρο της άμυνας. Η παρουσία του είναι ιδιαίτερα θετική στον σύλλογο από το Αγρίνιο.
Βαθμολογία: 8

Νο 14 Γρηγόρης Μάκος: Αποκτήθηκε ως ο αντί-Γοδόι και ο αποδείχθηκε ένας αξιοπρεπέστατος κεντρικός αμυντικός, Ένας ηγέτης μέσα στην ομάδα, εργάτης. Μιλάει, μαρκάρει, πασάρει. Τα κάνει όλα και συμφέρει που λέει και η λαϊκή ρήση. Ο Γρηγόρης Μάκος κουβαλάει μεγάλη εμπειρία, να θυμίσουμε στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ.
Βαθμολογία: 9

Νο 15 Μάρκο Μαρκόβσκι: Το καλοκαίρι ο Παναιτωλικός έψαχνε μανιωδώς επιθετικός, η Κέρκυρα υποβιβάστηκε και έτσι ο Σέρβος με τα άπταιστα ελληνικά του έγινε μόνιμος κάτοικος Αγρινίου. Σκυλί μέσα στο γήπεδο, κυνηγάει όλες τις μπαλιές, μπαίνει μέσα στις φάσεις και είναι συνεπέστατος στο σκοράρισμα.
Βαθμολογία: 9

Νο 16 Ντάνι Μπεχαράνο: Ο έτερος Βολιβιανός Ντάνι Μπεχαράνο, δεν έχει αγωνιστεί και τοσο πολύ. Στο ματς με τη Ζάκυνθο δεν έκανε και κάτι το αξιοσημείωτο. Δεν είναι ο απαραίτητος στο ρόστερ, αλλά δεν είναι και για πέταμα. Σίγουρα αν έρχονταν κάποια καλή πρόταση ο Παναιτωλικός θα τον πουλούσε.
Βαθμολογία: 5

Νο 17 Μάρκος Πάουλο: Το σωστό αμυντικό χαφ. Ελέγχει τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Τρέχε, πασάρει σωστά. Με τον Πάουλο «εξάρι» ο Παναιτωλικός έχει ηρεμία στον χώρο της μεσαίας γραμμής κι ας έχουν διαφορετικοί διαφορετική γνώμη.
Βαθμολογία: 7

ΠαναιτωλικόςΝο 18 Εμιλιάνο Ρομέρο: Δυστυχώς ο 30χρονος Αργεντινός δεν έχει κάνει κάποιο καλό παιχνίδι. Έχει κινηθεί κάτω από τη μετριότητα. Μάλλον θα πρέπει να επανεξεταστεί η παρουσία του στην ομάδα.
Βαθμολογία: 4

Νο 19 Νίκος Μήλιος: Δεν έχει αγωνιστεί πάρα πολύ για να μπορέσει να κριθεί.

Νο 20 Σίμος Ρουμπουλάκου: Στο πρωτάθλημα έχει παίξει ελάχιστα, στο Κύπελλο έπαιξε βασικός. Το παιχνίδι με τον ΠΑΣ ήταν το καλύτερο του Σίμου Ρυμπουλάκου. Είναι καλός παίκτης, έχει ταχύτητα, έχει τεχνική, έχει πάθος και με τη δουλειά μπορεί να γίνει καλύτερος.
Βαθμολογία: 6

Νο 21 Μανώλης Στεφανάκος: Με μια λέξη: απογοήτευση. Έχει εκπληκτικά σωματικά προσόντα για τερματοφύλακα. Όμως τα αντανακλαστικά του και η αντίληψή του δεν είναι καλή. Από τα πέντε γκολ που δέχεται, στα τέσσερα έχει ευθύνη.
Βαθμολογία: 4

Νο 22 Γιώργος Μύγας: Ό, τι και να πει κανείς για αυτό το παιδί είναι λίγο. Καταπληκτικό ταλέντο, εξαιρετική αμυντική αντίληψη, δουλευταράς και εξελίξιμος. Με λίγα λόγια ο Γιώργος Μύγας μπορεί να κάνει τον Παναιτωλικό… πλούσιο, αν συνεχίσει να δουλεύει με την ίδια προσήλωση.
Βαθμολογία: 10

Νο 23 Αθανασόπουλος Αλέξανδρος: Δεν έχει αγωνιστεί για να μπορει να κριθεί.
Νο 24 Ανδρέας Κολοβούρης: Δεν έχει αγωνιστεί για να μπορει να κριθεί.
Νο 27 Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος: Δεν έχει αγωνιστεί για να μπορει να κριθεί. Στο παιχνίδι με τη Ζάκυνθο ήταν καλός.
Νο 28 Στέφανος Παπουτσογιαννόπουλος: Καλό αμυντικό χαφ, τρέχει, μαρκάρει, Θετική παρουσία, αλλά στάθηκε άτυχος καθώς στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τραυματίστηκε.
Βαθμολογία: 7

Νο 29 Στέλιος Βασιλείου: Δεν έχει καταφέρει να πείσει ότι είναι ο δεύτερος φορ της ομάδας, παρότι όταν αγωνίζονταν στον Λεβαδειακό ήταν πολύ καλός και αποτελεσματικός. Στον Παναιτωλικό σίγουρα θα κοιτάξουν να πάρουν σέντερ φορ και τα πράγματα για τον Βοιωτό θα είναι εξαιρετικά δύσκολα.
Βαθμολογία: 4

Νο 30 Τάσος Ζαρκάδας: Δεν έχει αγωνιστεί για να μπορει να κριθεί.
Νο 31 Γιάννης Κοντογιάννης: Δεν έχει αγωνιστεί για να μπορει να κριθεί.

Νο 44 Δημήτρης Χαντάκιας: Άλλο ένα ταλέντο του Παναιτωλικού με πλούσιο μέλλον. Στα παιχνίδια που αγωνίστηκε ήταν ιδιαίτερα θετικός. Χρειάζεται όμως να δουλέψει πάρα πολύ.
Βαθμολογία: 6

Νο 74 Αμρ Ουάρντα: Είναι από τις καλύτερες μεταγραφές του Παναιτωλικού. Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού δεν έψαχναν για εξτρέμ. Ο Λιονέλ Πόντες τον δοκίμασε, του έκανε, τον κράτησε και σωστά έκανε, αφού ο Αιγύπτιος είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής με μέλλον μπροστά του.
Βαθμολογία: 8

Νο 82 Δημήτρης Κυριακίδης: Συμπαίκτες, τεχνικό επιτελείο, στελέχη, διοίκηση κάνουν το σταυρό τους να τον έχει ο Θεός καλά. Μνημονεύτηκαν την περσινή καλή εποχή με τον Ράφαελ Μπρακάλι. Ο Δημήτρης Κυριακίδης έχει γλιτώσει από πολλά γκολ τον Παναιτωλικό.
Βαθμολογία: 10

πηγή : joinsports.gr