Η αποστολή του Παναιτωλικού για τον αγώνα με τον Ηρακλή

φωτό : paravatos.eu

Ο Παναιτωλικός έχει ολοκληρώσει την προετοιμασία του για το τελευταίο παιχνίδι του 2015 με τον Ηρακλή στο Αγρίνιο και το μόνο αποτέλεσμα που βλέπουν οι Αγρινιώτες είναι η νίκη. Ο Γιάννης Μαντζουράκης περίμενε τους Κάπελ και Μαρκόβσκι να επιστρέφουν και πάλι στα πλάνα του μετά την τιμωρία τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ενώ με χαρά είδε τον Τασο Παπάζογλου να επιστρέφει στις προπονήσεις καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στα πλάνα του έμπειρου Έλληνα προπονητή.

Από εκεί και πέρα εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες: Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρσιενς, Βασιλείου καθώς επίσης και ο Ντιέγκο Μπεχαράνο, ο οποίος είναι ανετοιμος. Την αποστολή του Παναιτωλικού απαρτίζουν οι: Χαντάκιας, Κάπελ, Κέβιν, Κυριακίδης, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Μύγας, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουγιέδα. Στεφανάκος, Βιγιαφάνες, Καμαρά, Ρομέρο, Μαρκόβσκι, Ουάρντα, Μάρκος Πάουλο, Μάκος.

Διαιτητής ο Κύζας
Ο Γιωργος Κύζας από τον σύνδεσμο της Δράμας θα είναι ο διαιτητής της αναμέτρησης με τον Ηρακλή. Για δεύτερη φορά ο Δραμινός ρέφερι θα διευθύνει αγώνα του Παναιτωλικού. Το πρώτο ματς ήταν το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο στο Αγρίνιο, στη νικη των Νεοσμυρνιωτών με 2-1. Βοηθοί του θα είναι ο Σίπκας από την Πέλλα και ο Ζησιμόπουλος από τον Πειραιά. Τέταρτος ο Δημητρόπουλος από τον σύνδεσμο Φθιώτιδας.