Νέα… στέγη για τον Ουάρντα! – Ο Ελληνας ατζέντης που απέκτησε τα δικαιώματα του Αιγύπτιου άσου

Αν και το φετινό πρωτάθλημα έχει ακόμη μπόλικο δρόμο (ένα ολόκληρο γύρο, συν τα πλέι οφ που θα ακολουθήσουν) μέχρι την ολοκλήρωση του, αν μη τι άλλο ο Αμρ Ουάρντα έχει ήδη βάλει γερή υποψηφιότητά για δύο τίτλους.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Για το αγαλματίδιο του φετινού MVP του Παναιτωλικού, καθώς και για εκείνο του καλύτερου ξένου rookie ποδοσφαιριστή. Ο Αιγύπτιος ποδοσφαιριστής καταπλήσσει τα πλήθη εντός και εκτός Αγρινίου με τις «γεμάτες» εμφανίσεις του. Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ηρακλή κέρδισε μια αποβολή, σκόραρε και πιστώθηκε μια ασίστ, βάζοντας φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στη νίκη του Παναιτωλικού επί του «Γηραιού». Η… αλλεργία του Φώτη Κωστούλα για τους δανεικούς παίκτες και άρνησή να επανεντάξει στο έμψυχο δυναμικό των «καναρινιών» τον Πειραιώτη Νικόλας Μαρτίνες (έπειτα από τη μη παραμονή του στο ρόστερ του Ολυμπιακού) έφερε τον Ουάρντα στο Αγρίνιο το περασμένο καλοκαίρι. Το συμβόλαιο του Αιγύπτιου με τον Παναιτωλικό λήγει το καλοκαίρι του ΄18 και για την αγορά των δικαιωμάτων του οι ενδιαφερόμενοι και υποψήφιοι αγοραστές (αυξάνονται και πληθύνονται τελευταία) δεν έχουν παρά να απευθυνθούν στον Φώτη Κωστούλα.

Μια φορά τα μανατζερικά δικαιώματα του «Φαραώ» καπαρώθηκαν με αστραπιαίες κινήσεις από Ελληνα ατζέντη. Και το όνομα αυτού, Χρήστος Γάτσης. Ο εν λόγω FIFA Agent έβαλε υπό την μανατζερική στέγη του τον Ουάρντα. Χωρίς ανακοινώσεις, δηλώσεις και δελτία Τύπου, πρόσθεσε στο πελατολόγιό του έναν από τους πιο «καυτούς» μεσοεπιθετικούς της Super League. Και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης έχει ήδη αρχίσει να… σκαλίζει την προοπτική της προαγωγής του ποδοσφαιριστή και της μεταγραφής σε σύλλογο του εξωτερικού, χωρίς φυσικά αυτό να αποκλείει την προοπτική ενός μεταγραφικού deal με ελληνική ομάδα. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο για τον Ουάρντα στο τριετές συμβόλαιο του οποίου με τον Παναιτωλικό δεν υπάρχει καμία ρήτρα κι ενώ οι καθαρές ετήσιες αποδοχές του κυμαίνονται κοντά στις 100.000 ευρώ. Μια φορά, τόσο ο Αιγύπτιος, άσος όσο και ο νέος ατζέντης του, διακατέχονται από υψηλές φιλοδοξίες για ένα σπουδαίο μεταγραφικό deal!

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» – «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (23/12)