Μπολίβαρ για Ντάνι και Ντιέγκο Μπεχαράνο

Ενδιαφέρον για τον επαναπατρισμό των δύο Βολιβιανών του Παναιτωλικού, Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο, έχει εκδηλώσει η Μπολίβαρ. Κίνητρο η εθνική, το Libertadores αλλά και το Copa America.

ΜπεχαράνοΜπορεί οι φετινές εμφανίσεις των δύο διεθνών Βολιβιανών ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού, Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο, να είναι λίγες αλλά δεν έχουν περάσει απαρατήρητες από την ομάδα της πατρίδας του, Μπολίβαρ.Σύμφωνα με την εφημερίδα της χώρας, La Razon, οι διοικούντες την Μπολίβαρ επιθυμούν τον επαναπατρισμό των δύο πρώτων ξαδερφιών που αγωνίζονται στην ομάδα του Αγρινίου, ενόψει του πρωταθλήματος Κλαουσούρα αλλά και του Copa Libertadores.

Η αντικειμενική δυσκολία εδράζεται στο συμβόλαιο που έχουν οι δύο Βολιβιανοί με τον Παναιτωλικό. Ο Ντάνι έχει ακόμη 2,5 χρόνια συμβόλαιο, ενώ ο Ντιέγκο 1,5. Σύμφωνα, πάντα, με το ίδιο δημοσίευμα η Μπολίβαρ θα ζητήσει το δανεισμό τους από τον Παναιτωλικό.Η επιστροφή των δύο Μπεχαράνο στη χώρα τους δεν πρέπει να αποκλειστεί, από τη στιγμή που αμφότεροι δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής με τον Παναιτωλικό και υπάρχει μπροστά του η πρόκληση του Copa Libertadores, αλλά κυρίως του Copa America Centenario που διεξάγεται στις ΗΠΑ το καλοκαίρι του 2016. Είναι αυτονόητο ότι πρέπει να παίζουν με την ομάδα τους, προκειμένου να επανακληθούν στη «βέρντε».

πηγή : sport24.gr