Deluxe η νέα αίθουσα του Περιφερειακού [pics]

Δεν είναι μόνο η σημερινή απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για συνεργασία με τη ΔΕΠΑ για την έλευση του φυσικού αερίου που θα καθιστά κατά κάποιο τρόπο ιστορική τη σημερινή συνεδρίαση του οργάνου.

Είναι και το γεγονός ότι για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Ελλάδας συνεδρίασε στη δική του αίθουσα. Η νέα αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου στεγάζεται στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας (Ν.Ε.Ο. Πατρών – Αθηνών 32 και Αμερικής). Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες η νέα αίθουσα είναι αρκετά deluxe… όπως εξάλλου αρμόζει στο θεσμό, που με το Καλλικρατή είχε χαρακτηριστεί ως μικρό υπουργικό συμβούλιο… Toυλάχιστον οφείλουμε να αναγνωρίσουμε στην Περιφερειακή Αρχή και τον κ. Κατσιφάρα ότι δεν μπήκε στη διαδικασία -όπως έγινε στο Αγρίνιο- να αγόρασει με δάνειο 2,5εκατ. ευρώ κάποιο διατηρητέο κτίριο για να συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο.

Mέχρι σήμερα το Περιφερειακό Συμβούλιο στεγάζονταν συνήθως στο κτίριο Λαδόπουλου, όπου συνεδριάζει και το δημοτικό συμβούλιο Πατρέων.