Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά μπάσκετ από τον «Λέων» Μεσολογγίου

Την περασμένη Δευτέρα, 28 Δεκεμβρίου 2015, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Χριστουγεννιάτικο Τουρνουά 3on3 που διοργάνωσε ο σύλλογός μας για παιδιά δημοτικού 6-12 ετών στο ΔΑΚ Μεσολογγίου.

Το τουρνουά έγινε μέσα σε εορταστική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα με την παρουσία αρκετών φιλάθλων και γονιών και προσέλκυσε πλήθος παιδιών από όλη την περιοχή του Δήμου μας (Μεσολόγγι – Αιτωλικό – Νεοχώρι). Οι μικροί αθλητές διαγωνίστηκαν μεταξύ τους, δείχνοντας πάθος, ένταση καθώς και μεγάλη χαρά και κέφι. Το πρόγραμμα άνοιξε με τους προκριματικούς αγώνες, συνεχίστηκε με τους διαγωνισμούς ελευθέρων βολών και τριπόντων και κατέληξε με τους τελικούς αγώνες για όλες τις κατηγορίες. Στο τέλος έγιναν οι απονομές στις νικήτριες ομάδες και στους νικητές των διαγωνισμών, δόθηκαν τα διπλώματα συμμετοχής και ακολούθησε κέρασμα σε όλους τους αγωνιζόμενους.

Το Χριστουγεννιάτικο τουρνουά 3on3 που πραγματοποιήθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τείνει να γίνει πλέον θεσμός και σημείο αναφοράς για τα παιδιά της πόλης μας και αποτελεί την αρχή μιας ετήσιας σειράς δράσεων του συλλόγου μας για την ανάπτυξη και την προώθηση του Μπάσκετ στις αναπτυξιακές ηλικίες!

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους παράγοντες της ομάδας μας κ.κ. Λύτρα Θανάση, Ιλαρίδη Παναγιώτη, Λύτρα Μάριο καθώς και τους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του συλλόγου μας κ.κ. Ραυτόπουλο Μιχάλη., Καραβία Μανώλη, Λιάπη Λάμπρο και Τσακαλίδη Μπάμπη για την άρτια διοργάνωση στα πρότυπα αντίστοιχων μεγάλων διοργανώσεων! Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε στους κ.κ. Σακέτο Σπύρο και Μούρκα Δημήτρη για την ευγενική χορηγία τους και τις παροχές που προσέφεραν στους μικρούς μας αθλητές αλλά και θεατές που παρακολούθησαν το τουρνουά.

Τέλος θα θέλαμε να ευχηθούμε για την καινούργια χρονιά σε όλα τα παιδιά της πόλης μας υγεία, χαρά, ευτυχία περισσότερο μπάσκετ και δημιουργικό αθλητισμό!

Καλή Χρονιά!!
Η Οικογένεια του Αθλητικού Συλλόγου
«Λέων» Ιεράς πόλεως Μεσολογγίου