Ρουσκουγιέδα και Ντάνι Μπεχαράνο περιμένει ο Μαντζουράκης

Οι Ρουσκουγιέδα και Ντάνι Μπεχαράνο δεν προπονήθηκαν ούτε το Σάββατο σε φουλ ρυθμούς αλλά ο Γιάννης Μαντζουράκης θα τους περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει αν θα τους έχει στην διάθεση του.
Share

Επιστροφή στις προπονήσεις το Σάββατο το πρωί για τους παίκτες του Παναιτωλικού με τον Γιάννη Μαντζουράκη να βλέπει τα προβλήματα να μην μειώνονται αλλά να αυξάνονται καθώς όσο πλησιάζουν οι ώρες προς το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό τη Δευτέρα (4/1) στην Λεωφόρο τόσο μειώνονται οι ελπίδες να μπορούν να αγωνιστούν οι Ρουσκουγιέδα και Ντάνι Μπεχαράνο. Και αυτό γιατί οι δυο ποδοσφαιριστές και το Σάββατο δεν μπόρεσαν να γυμναστούν μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους αλλά ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και εν συνεχεία γυμνάστηκαν μόνοι τους. Ο έμπειρος τεχνικός θα τους περιμένει μέχρι και την Κυριακή και εν συνεχεία θα αποφασίσει για το αν θα τους συμπεριλάβει ή μη στην αποστολή.

Ασκήσεις ταχύτητας και εκρηκτικότητας, ασκήσεις τακτικής, τελειώματα φάσεων και δίτερμα, περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση. Θεραπεία έκαναν ο Παπουτσογιαννόπουλος και ο Αθανασόπουλος. Θεραπεία και ατομικό ο Κόρσιενς, ο Ρουσκουσέδα και ο Ντάνι Μπεχαράνο.