Κοντά στην επιστροφή στη Βολιβία οι Μπεχαράνο

Οι δύο Βολιβιανοί ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο, είναι κοντά στον επαναπατρισμό τους για λογαριασμό των Δε Στρόνγκεστ και Μπολίβαρ, αντίστοιχα.

Οι Ντιέγκο και Ντάνι Μπεχαράνο δεν ταξίδεψαν στην Αθήνα με την αποστολή του Παναιτωλικού για το εκτός έδρας ματς, με το οποίο πέφτει η αυλαία της 16ης αγωνιστικής της Super League. Εξάλλου, αμφότεροι φαίνονται να απομακρύνονται από το Αγρίνιο επιστρέφοντας στην πατρίδα τους, Βολιβία.Οι Βολιβιανοί παρουσιάζουν σχεδόν “τελειωμένη” την απόκτηση του Ντιέγκο Μπεχαράνο. Μάλιστα, ΜΜΕ της χώρας υποστηρίζουν ότι ο Ντιέγκο θα είναι στην πρωτεύουσα της χώρας, Λα Πας, την Τετάρτη προκειμένου να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Danny BejaranoΟ ίδιος ο Βολιβιανός μπακ του Παναιτωλικού επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στα ΜΜΕ της χώρας της Νοτίου Αμερικής ότι είναι κοντά στην επιστροφή του στην “τίγκρε”. “Είμαστε πολύ κοντά. Μου έχουν λείψει τα μέλη της ομάδας. Πιστεύω πως τα πάντα θα διευθετηθούν σύντομα”Ο επίσημος λογαριασμός της Δε Στρόνγκεστ δημοσίευσε μια φωτογραφία με τρεις τίγρεις (το παρατσούκλι της ομάδας) και το κείμενο “Στο δρόμο”, με αναφορές στα δημοσιεύματα του Τύπου για Ντιέγκο Μπεχαράνο, Τόρες και Αλόνσο.

Ο πρώτος ξάδερφος και συμπαίκτης του Ντιέγκο στον Παναιτωλικό, Ντάνι Μπεχαράνο, επιστρέφει κι αυτός όπως όλα δείχνουν στη Βολιβία αλλά σε διαφορετική ομάδα, συγκεκριμένα στην Μπολίβαρ. “Έχει ήδη συμφωνήσει με την Μπολίβαρ”, υποστήριξε ο ατζέντης του, Ροδρίγο Οσόριο.Οι δύο Βολιβιανοί είναι εκτός αποστολής για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα για τη 16η αγωνιστική της Super Leaugue. Κίνητρο επιστροφής τους στη Βολιβία είναι ο χρόνος συμμετοχής – κάτι το οποίο τους έλειπε στον Παναιτωλικό – προκειμένου να επανακληθούν στην εθνική ομάδα της χώρας και να προλάβουν το Copa America Centenario.

Παρά την επιμονή των βολιβιανών ΜΜΕ, στον Παναιτωλικό αν και παραδέχονται το ενδιαφέρον των Μπολίβαρ και Δε Στρόνγκεστ “χαμηλώνουν” το θέμα και ξεκαθαρίζουν ότι οι αποφάσεις για τα μεταγραφικά θα ληφθούν μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.Το σίγουρο είναι ότι η ομάδα του Αγρινίου – πιστή στη φιλοσοφία της – έχει ξεκινήσει την έρευνα αγοράς και η ενδεχόμενη αποχώρηση των δύο ποδοσφαιριστών θα σημάνει και αντικατάστασή τους από αντίστοιχους εφάμιλλης ποιότητας.

πηγή : sport24.gr