Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος των δύο φίλων

Φρικτό θάνατο από πνιγμό είχαν οι δύο φίλοι, ο οποίοι βρέθηκαν δεμένοι με τις ζώνες ασφαλείας μέσα στο μαύρο Toyota το οποίο κατέληξε αναποδογυρισμένο μέσα σε αρδευτικό κανάλι σε χωριό του Μεσολογγίου. Δίπλα στον άτυχο Βασίλη, ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου, ο φίλος του Γιάννης Κορδόσης, ο οποίος επίσης αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.

Έπειτα από σχεδόν τρεις ημέρες ερευνών, το θρίλερ με την εξαφάνιση των δύο νέων από την Αιτωλοακαρνανία είχε το χειρότερο δυνατό τέλος. Ο 35χρονος Βασίλης και ο 34χρονος Γιάννης εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό τους το οποίο βρέθηκε αναποδογυρισμένο σε αρδευτικό κανάλι.

Περίπου στις 16:30 το απόγευμα της Δευτέρας η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα ξεκίνησε τη νεκροψία-νεκροτομή των δύο θυμάτων. Όπως αποφάνθηκε η ιατροδικαστής, ο θάνατος του Βασίλη οφείλεται σε πνιγμό, ενώ ο άτυχος νέος είχε εκχυμώσεις στα γόνατα και στις κνήμες. Η ιατροδικαστική εξέταση στην σορό του Γιάννη Κορδόση ακολούθησε αμέσως μετά με το ίδιο πόρισμα.

πηγή : protothema.gr