Κλειδί… της νίκης η πειθαρχία!

φωτό : paravatos.eu

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στο στρατόπεδο του Παναιτωλικού ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης. Ένας αγώνας κρίσιμος για τους Αγρινιώτες, καθώς μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό, γνωρίζουν πως ενδεχόμενο νέο αρνητικό αποτέλεσμα, να επιφέρει ακόμα μεγαλύτερο άγχος και πίεση στα ενδότερα της ομάδας.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Ο Αστέρας Τρίπολης μετά από μια περίοδο ντεφορμαρίσματος φαίνεται πως έχει ξαναβρεί τα πατήματα του και στον Παναιτωλικό καλούνται να επιδείξουν την απαραίτητη συγκέντρωση και προσήλωση στην επίτευξη της νίκης. Κοινώς οι ποδοσφαιριστές από το πρώτο λεπτό να μπουν με το μαχαίρι… στα δόντια κάνοντας την ζωή τους πιο εύκολη.

Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στα σχοινιά σε ότι έχει να κάνει με την βαθμολογική του θέση και ένα “τρίποντο» θα δώσει στην ομάδα βαθμολογική ανάσα και ηρεμία ενόψει της συνέχειας. Ο Μαντζουράκης έχει επισημάνει στους παίκτες του καθ΄ όλη την διάρκεια της εβδομάδας την κρισιμότητα του ματς και την ανάγκη να υπάρξει η απαιτούμενη βελτίωση σε πολλά κομμάτια του παιχνιδιού. Αναμφίβολα το βαρόμετρο της ομάδας και σε αυτό τον αγώνα θα είναι ο Αμρ Ουαρντά, ενώ και ο Λούκας Βιγιαφάνιες, μετά την εκπληκτική του εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό και εφόσον αγωνιστεί, θα δώσει κι αυτός με την σειρά τον δικό του αγωνιστικό αέρα.

Είναι από εκείνα τα ματς που ο Παναιτωλικός θα πρέπει να τα καθαρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την έδρα του, η οποία φέτος δεν αποτελεί και το δυνατό του χαρτί φέτος.

πηγή : joinsports.gr