Συνελήφθη οπαδός του Παναιτωλικού που έριξε μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο

Αποχωρώντας από το γήπεδο του Παναιτωλικού με το τέλος του αγώνα του Παναιτωλικού με τον Αστέρα Τρίπολης, ο 31χρονος οπαδός που έριξε από την θύρα 3 ένα μπουκάλι στον αγωνιστικό χώρο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, συνελήφθη από την Αστυνομία.

Η αστυνομία που με βάση τον αθλητικό νόμο χειρίζεται το κλειστό κύκλωμα των καμερών σε όλα τα γήπεδα της Superleague, αναγνώρισε τον εν λόγω οπαδό και το συνέλαβε μετά τη λήξη του αγώνα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περι αθλητικής βίας. Να σημειωθεί πως το περιστατικό έχει γραφεί και στο φύλλο αγώνα από τον διαιτητή του αγώνα.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Ο δράστης καταγράφηκε από το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας της αθλητικής εγκατάστασης να εκσφενδονίζει μπουκάλι με νερό στον αγωνιστικό χώρο
Συνελήφθη, χθες (10-1-2015) το απόγευμα, στο γήπεδο του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 31χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία. Ειδικότερα, ο δράστης εκσφενδόνισε κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ των ομάδων Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης, ένα πλαστικό μπουκάλι με νερό, προς τον αγωνιστικό χώρο. Οι κινήσεις του καταγράφηκαν από το ηλεκτρονικό σύστημα εποπτείας της αθλητικής εγκατάστασης, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του από τους αστυνομικούς και τη σύλληψη του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.