Εξελίξεις στον Παναιτωλικό

φωτό : paravatos.eu

Μέσα στην εβδομάδα ευελπιστούν στο Αγρίνιο πως θα υπάρχουν εξελίξεις σε ό, τι αφορά τις μεταγραφές…

Οι άνθρωποι του Παναιτωλικού είναι συνεχώς σε επαφές με ποδοσφαιριστές στο πλαίσιο της ενδυνάμωσης του ρόστερ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι ιθύνοντες του Παναιτωλικού είναι σε συζητήσεις με ποδοσφαιριστές από όλο τον κόσμο, αλλά σε συγκεκριμένη θέση. Θέλουν να αποκτήσουν έναν ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στον άξονα πίσω από τον επιθετικό, ή ακόμη να παίζει κεντρικός μέσος και να έχει επιθετικές αρετές.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Ονόματα και… διευθύνσεις δεν προκύπτουν μέσα από το ρεπορτάζ και σύμφωνα με πληροφορίες του JOINSPORTS δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κάποιον παίκτη και ούτε περιμένουν κανέναν στο Αγρίνιο. Αυτό που υπάρχει είναι συνεχόμενες συζητήσεις και ευελπιστούν μέσα στην εβδομάδα να έχουν κλείσει τουλάχιστον έναν ποδοσφαιριστή, με τα χαρακτηριστικά που σας αναφέραμε νωρίτερα.

Από εκεί και πέρα στο αγωνιστικό κομμάτι, αυτή την ώρα διεξάγεται η προπόνηση του Παναιτωλικού. Το θετικό για τον Γιάννη Μαντζουράκη είναι ότι κανείς ποδοσφαιριστής από τους διαθέσιμους δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, πέρα από τους γνωστούς τραυματίες που βρίσκονται στη λίστα των απόντων. Το αρνητικό είναι ότι ο Τάσος Παπάζογλου συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και το μεσημέρι από την ΠΑΕ θα ανακοινώσουν τα δύο παιχνίδια που θα εκτίσει την ποινή του ο σκόρερ του νικητήριου τέρματος στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

πηγή : joinsports.gr