Στο «είναι» του Μαρκόφσκι

φωτό : paravatos.eu

Από την Σερβία τον «έστειλαν» στον ΠΑΟΚ, αλλά ο Μάρκο Μαρκόβσκι παραμένει πιστός στρατιώτης του Παναιτωλικού…

Το JOINSPORTS επιχειρεί να σας συστήσει τον Μάρκο Μαρκόβσκι αλλά και να μπει στο μυαλό του , με το όνομά του να μπαίνει στα μεταγραφικά σενάρια, τους συμπατριώτες του να κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, αλλά εκείνος να τον διαψεύδει.

Το καλοκαίρι ο Μάρκο Μαρκόβσκι αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση του Παναιτωλικού, να αποχωρήσει από την υποβιβασμένη Κέρκυρα και να γίνει η βασική επιθετική αναφορά στο Αγρίνιο. Για τον Σέρβο όλοι έχουν να πουν καλά λόγια. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που μέσα σε χρόνο ρεκόρ έμαθε τα ελληνικά. Δούλεψε πάρα πολύ για να προσαρμόσει το δικό του στυλ παιχνιδιού στα ελληνικά δεδομένα και να γίνει ένας από τους περιζήτητους φορ στην κατηγορία, μέσα από την εργατικότητά του, το πάθος του και τη θέλησή του για τη νίκη.

Μάρκο, ο πεισματάρης
Δεν χρειάζεται να είναι κανείς ιδιοφυία για να κατανοήσει τον ποδοσφαιρικό χαρακτήρα του Μάρκο Μαρκόβσκι. Είναι πραγματικά ένα επιθετικό εργαλείο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Του αρέσει να κυνηγάει τις «σκοτωμένες» μπαλιές που λέμε και να τις μετουσιώνει σε γκολ. Δεν… μασάει από τους κραδασμούς και από το «ξύλο» που του ρίχνουν οι αντίπαλοι αμυντικοί στην προσπάθειά τους να του αποσπάσουν την μπάλα και να τον κρατησουν μακριά από το γκολ. Ο ίδιος όμως συνεχίζει να παλεύει να αγωνίζεται με στόχο όχι την προσωπική του διάκριση, αλλά την ομαδική.

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Μάρκο, το καλό παιδί
Ο Μάρκο Μαρκόβσκι είναι τουλάχιστον δύο άνθρωποι, μπορεί και παραπάνω. Ο ένας άνθρωπος είναι εκείνος που βλέπετε είτε από το γήπεδο, είτε από την τηλεόραση στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Ο δεύτερος άνθρωπος είναι αυτό που λέμε καλό παιδί. Πάντοτε ευγενικός με όλο τον κόσμο και ο λόγος του είναι πάντοτε ουσιαστικός. Σε μια συζήτηση που μπορεί να κάνει κανείς μαζί του, είτε για το ποδόσφαιρο, είτε για οποιοδήποτε άλλο θέμα τεθεί προς συζήτηση, ο Σέρβος κάθε άλλο παρά φλύαρος θα είναι.

Πίσω από κάθε επιτυχημένο άντρα κρύβεται μια δυναμική γυναίκα
Αν ζηλεύετε τον Μάρκο Μαρκόβσκι για το γεγονός ότι σκοράρει και είναι ιδιαιτέρως αγαπητός από τον κόσμο του Παναιτωλικού, μάλλον δεν έχετε προσέξει την, εκπάγλου καλλονής, σύζυγό του. Πρόκειται για μια εξαιρετική γυναίκα, η οποία στηρίζει τον Μάρκο σε κάθε του βήμα, είναι συνεχώς στο γήπεδο και μαζί έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.

Ο ΠΑΟΚ, ο Παναιτωλικός και τα σενάρια
Δημοσίευμα από την πατρίδα του έκανε λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Σέρβο ποδοσφαιριστή του Παναιτωλικού. Ο ίδιος σε δηλώσεις του διέψευσε ότι υπάρχει το παραμικρό (Διαβάστε ΕΔΩ). Άλλωστε, ο ίδιος είναι απόλυτα προσηλωμένος στον Παναιτωλικό και δεν σκέφτεται τίποτα άλλο παρά μόνο να βοηθήσει τον σύλλογο του Αγρινίου να πετύχει τον στόχο. Από τον Παναιτωλικό η μόνη θέση που υπάρχει είναι ότι είναι απλά ένα δημοσίευμα, το οποίο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα καθώς δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή από πλευράς ΠΑΟΚ.

πηγή : joinsports.gr