Πρώτη για Αλεξίεβιτς – Στην αποστολή ο Ρουσκουσέδα

Σε θέματα τακτικής αφιερώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναιτωλικού, στην οποία συμμετείχε για πρώτη φορά ο Αλεξίεβιτς. Το πρόγραμμα ακολούθησε και ο Ρουσκουσέδα. Θεραπεία και ατομικό έκαναν οι Παπουτσογιαννόπουλος, Κόρσιενς, Αθανασόπουλος.

Η αποστολή της ομάδας μας θα αναχωρήσει αύριο το πρωί για την Κομοτηνή με τους εξής ποδοσφαιριστές: Χαντάκιας, Κάπελ, Κυριακίδης, Κωνσταντινόπουλος, Κούσας, Κουτρομάνος, Παπάζογλου, Μύγας, Μήλιος, Ρουμπουλάκου, Ρουσκουσέδα, Στεφανάκος, Βασιλείου, Βιγιαφάνιες, Καμαρά, Μαρκόβσκι, Ουάρντα, Πάουλο, Μάκος, Βασιλούδης.

Ρωτήστε τον Ουάρντα
Ο Αμρ Ουάρντα θα απαντήσει στις ερωτήσεις των φιλάθλων, στο πλαίσιο της συνέντευξης της εβδομάδα που φιλοξενεί κάθε εβδομάδα στην επίσημη ιστοσελίδα της η Super League.Στείλτε την ερώτησή σας μέχρι και την Κυριακή 17 Ιανουαρίου στον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Παναιτωλικός στο e-mail info@superleaguegreece.net με την ένδειξη “ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΑΜΡ ΟΥΑΡΝΤΑ”, δίνοντας έγκυρη διεύθυνση e-mail και το όνομά σας. Θα ακολουθήσει κλήρωση και ο τυχερός θα κερδίσει υπογεγραμμένο αναμνηστικό από τον Αμρ Ουάρντα, προσφορά της ΠΑΕ Παναιτωλικός.