Ισόπαλος ο Παναιτωλικός με δέκα παίχτες στην Κομοτηνή

φωτό : paravatos.eu

Iκανοποιημένος τηρουμένων των αναλογιών θα πρέπει να είναι ο Παναιτωλικός από το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) που απέσπασε στην Κομοτηνή κόντρα στον Πανθρακικό. Ο Παναιτωλικός, που διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του Κύζα, έπαιζε από το 40 με δέκα παίχτες, λόγω αποβολής του Κουτρουμάνου. Eν τέλει ο Παναιτωλικός διατήρησε το +7 από την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Κυριακίδη!

φωτό : paravatos.eu
φωτό : paravatos.eu
Κακό ήταν το πρώτο ημίχρονο στην Κομοτηνή, με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να δημιουργήσουν σημαντικές φάσεις.Ο Πανθρακικός ιδιαίτερα αγχωμένος, δεν κατάφερε να βρει καλές τελικές προσπάθειες, ενώ ο Παναιτωλικός δεν εκμεταλλεύτηκε τα ατού του στην κόντρα και τελείωσε το 45λεπτο χωρίς τελική προσπάθεια.Είναι χαρακτηριστικό ότι το πιο σημαντικό συμβάν του πρώτου ημιχρόνου ήταν η αποβολή του Κουτρομάνου με δεύτερη κίτρινη μόλις στο 40ό λεπτό, με τον παίκτη του Παναιτωλικού να παρατηρείται για πρώτη φορά στο 28′ και να αφήνει την ομάδα του με δέκα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου για ένα μαρκάρισμα στον Ίγκορ.Στις λιγοστές φάσεις του ημιχρόνου, μία διπλή προσπάθεια των Ίγκορ και Μπαϊκαρά που δεν μπόρεσαν να νικήσουν Κυριακίδη και Κούσα αντίστοιχα στο 5′, ένα σουτ του Παπαγεωργίου στο 16′ που πέρασε άουτ, όπως και η προσπάθεια του Ίγκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σωτήρας ο Κυριακίδης
Στο 50′ ο Πανθρακικός είχε μία μεγάλη φάση για γκολ. Προβολή από κοντά του Ίγκορ με την μπάλα να βρίσκει και στον Ρουσκουγιέδα μετά από σέντρα Ποτουρίδη. Ο Κυριακίδης με τα πόδια έσωσε τον Παναιτωλικό.Λίγο μετά ο Πανθρακικός απείλησε ξανά. Στο 54′ ένα σουτ του Ντιγκινί υποχρέωσε την Κυριακίδη σε πολύ καλή επέμβαση και ακολούθως ο κίπερ του Παναιτωλικού σταμάτησε σε τετ α τετ τον Ίγκορ. Το σύστημα με δύο ζώνες άμυνας που εφάρμοσε για το β’ μέρος ο Μαντζουράκης απέδωσε για τα καλά καρπούς. Ο Πανθρακικός είχε μονοδιάστατη ανάπτυξη και δεν μπορούσε να απειλήσει στον βαθμό που ήθελε τον αντίπαλό του.Στο 70′ ο Μεχία είχε ένα πολύ καλό σουτ λίγο άουτ. Τα τελευταία λεπτά ο Πανθρακικός έπαιζε σχεδόν… μονότερμα τον αντίπαλό του αλλά και πάλι δεν κατάφερε το παραμικρό…

φωτό : paravatos.eu

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Ποτουρίδης, Λαδάκης (76′ Ροτζέριο), Μεχία, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (65′ Βάλτερ), Ντιγκινί, Ίγκορ.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Μαντζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κουτρομάνος, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Ρουσκουγέδα, Ουάρντα (89′ Χαντάκιας), Βιγιαφάνες (80′ Βασιλείου), Μαρκόφσκι (72′ Κάπελ).
Γκολ: –
Κάρτες: Κουτρουμάνος 28′-40′, Μπουγαϊδης 61′
Κόκκινες: Κουτρουμάνος 40′