Παλεύει για τον Γκόριους ο Παναιτωλικός!

Μικρός ο κόσμος του ελληνικού ποδοσφαίρου και το φαινόμενο ασφαλώς και δεν είναι πρωτόγνωρο. Ποιο φαινόμενο; Ενας ξένος ποδοσφαιριστής να κάνει μεταγραφική «παρέλαση» στην… πολυκατοικία της Super League, όχι σε ένα, αλλά σε περισσότερα διαμερίσματα. Ότι ακριβώς δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση συνέλαβαν οι κεραίες της στήλης να συμβαίνει με τον Ζουλιέν Γκόριους.

Ο Γάλλος ποδοσφαιριστής της Γκενκ – και εδώ και λίγα 24ωρα συμπαίκτης του… δικού μας Νίκου Καρέλη – κατά όπως φαίνεται έχει ιδιαίτερη πέραση στη Super League. Βλέπετε εκτός από τον ΠΑΟΚ όπου στάλθηκε σε πρώτο χρόνο το βιογραφικό του και εξετάζεται από τους Θεσσαλονικείς, εσχάτως το ίδιο CV κυκλοφορεί και στα γραφεία του Παναιτωλικού, με ότι ασφαλώς μπορεί να συνεπάγεται αυτό.

Γεννημένος στις 17 Μαρτίου 1985 αγωνίζεται με την Γκενκ από το 2012, μετρώντας συνολικά 144 ματς και 24 γκολ με τη βελγική ομάδα. Την τρέχουσα σεζόν έχει γράψει στο κοντέρ 12 παιχνίδια και 2 γκολ, ενώ το συμβόλαιό του λήγει σε έξι μήνες. Οι συστάσεις που τον συνοδεύουν κάνουν λόγο για έναν κεντρικό μέσο με οργανωτικές ικανότητες και καλή επαφή με τα δίχτυα. Ο ατζέντης του Ζακ Λιχτενστάιν βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους ανθρώπους του Παναιτωλικού και όχι μόνο. Μέχρι πρότινος ο πελάτης του εμφανιζόταν να βρίσκεται μια ανάσα πριν από την μεταγραφή του στην Γκεντσλερμπιρλιγκί. Μια φορά ο 30χρονος παίκτης δεν βλέπει με ιδιαίτερα θετικό μάτι την μετακόμισή του στην Τουρκία, εξετάζοντας μεταξύ άλλων και την προοπτική του ελληνικού πρωταθλήματος.

Στον Παναιτωλικό έκανε «κλικ» η περίπτωσή του κι αν κάτι… ενοχλεί τους Αγρινιώτες, αυτό είναι το κατιτίς (βλ. χρήματα) που πρέπει να πάρει η Γκενκ προκειμένου να αφήσει τον Γάλλο μεσοεπιθετικό έξι μήνες νωρίτερα από την λήξη του συμβολαίου του. Στον Παναιτωλικό θα κάνουν την προσπάθειά τους έχοντας βέβαια στα υπόψη, πως έτσι και ο ΠΑΟΚ αποφασίσει να προχωρήσει και να ρίξει νερό στο…. μύλο της μεταγραφής του εν λόγω ποδοσφαιριστή, θα΄χει το προβάδισμα λόγω δυναμικής και υψηλότερων στόχων.

ΠΗΓΗ: «ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΟΤΗΣ» – «ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ» (15/1)